Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-02-2014

Δηλώσεις Θεόκλητου Καρυπίδη, Κάσσανδρου Στίγγα

Rate this item
(0 votes)
Μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-2 σετ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ ο ακραίος του Παναθηναϊκού Θεόκλητος Καριπίδης και ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Κάσσανδρος Στίγγας δήλωσαν.

Μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-2 σετ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ ο ακραίος του Παναθηναϊκού Θεόκλητος Καριπίδης και ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Κάσσανδρος Στίγγας δήλωσαν.

 
O Θεόκλητος Καριπίδης που ήταν από τους κορυφαίους του Παναθηναϊκού δήλωσε:
 
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε. Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως τα έχουμε κάνει στον πρώτο γύρο δεν μας μένει πολύς χρόνος να χαρούμε τέτοιες μεγάλες νίκες. Γιατί μόνο μεγάλες μπορούν να χαρακτηριστούν οι νίκες απέναντι σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ομάδες που έχουν πολύ υψηλούς στόχους. Όμως αυτό που θεωρώ ότι είναι χρυσάφι για εμάς είναι ότι στη διάρκεια του παιχνιδιού, ακόμη κι όταν βρισκόμαστε πίσω στο σκορ, έχουμε τη δύναμη, την ψυχραιμία και την σωστή τακτική να αντιδράσουμε και να πάρουμε τα αποτελέσματα. 
 
Νομίζω ότι στο σημερινό παιχνίδι έπαιξε ρόλο η πολύ καλή προετοιμασία που έχουμε κάνει. Είμαστε πολύ καλά στημένοι και τακτικά, κάτι που οφείλουμε στον προπονητή μας. Το σημερινό παιχνίδι δεν είχε μεγάλες διαφορές. Οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ δυνατά και με πολύ πάθος, όμως εμείς ήμασταν καλύτερα στημένοι, τουλάχιστον όσο διέκρινα εγώ. Ίσως αν κοιτάξουμε λίγο και τα νούμερα, να δούμε ότι ήμασταν καλύτεροι στο μπλοκ κι αυτό να έδωσε τη διαφορά. 
 
Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον πρωτοπόρο Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Όσο κερδίζουμε παιχνίδια ως τότε, στόχος μας είναι να παίξουμε ελεύθερα. Οπωσδήποτε πηγαίνουμε για το αποτέλεσμα, όμως θα παίξουμε ελεύθερα κι αυτήν την ελευθερία μας τη δίνουν οι νίκες που κάναμε ως τώρα. 
 
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πολύ ζεστός και μας βοηθά πάρα πολύ. Είχα πει κάτι στην αρχή της σεζόν, ότι εμείς θα ζεστάνουμε τον κόσμο κι εμείς θα τον κάνουμε να έρθει στο γήπεδο.  Αυτό το κάνουμε λίγο καθυστερημένα, αλλά το κάνουμε. Η απόδοση μας φέρνει τον κόσμο, και κάνουμε μία γιορτή μέσα στην Κυψέλη».

Ο Κάσσανδρος Στίγγας που αγωνίστηκε και στον Παναθηναϊκό δήλωσε:

«Ο ρυθμός του παιχνιδιού άλλαξε πολλές φορές. Τη μία επιβάλλαμε εμείς το δικό μας, άλλες φορές η ομάδα του Παναθηναϊκού. Έγινε ένα ωραίο ματς, με ένταση. Εμείς είχαμε πολλά προβλήματα στην υποδοχή κι ο Παναθηναϊκός πίεσε αρκετά στο σερβίς, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού μας. Ο καλύτερος κέρδισε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας, να διώξουμε την ψυχολογία που έχουμε, να αποκτήσουμε ψυχολογία νικητή και να προχωρήσουμε σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός σίγουρα έχει αλλάξει την τακτική και το παιχνίδι του. Είναι πολύ μαχητικός και η ομάδα που θα τον αντιμετωπίσει εδώ μέσα πρέπει να προσέχει πολύ. Έχει πλέον κάποια στάνταρ τα οποία είναι πολύ υψηλά».

 

 

 
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Παναθηναϊκός Α.Ο. Δηλώσεις Θεόκλητου Καρυπίδη, Κάσσανδρου Στίγγα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject