Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-02-2014

O Oλυμπιακός ψάχνει το «χρυσό» σετ για την πρόκριση

Rate this item
(1 Vote)
Ο Ολυμπιακός αναζητά την αγωνιστική ανάκαμψη και ένα θαύμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας (CEV Cup). Η ομάδα του Πειραιά θα υποδεχτεί την Τετάρτη (12/2, 17.00, OTE Sport-5) στο «Μελίνα Μερκούρη» την ρωσική Κουμπέρνια Νίζνι Νόνγκοροντ του Πλάμεν Κονσταντίνοφ.
Οι «ερυθρόλευκοι» στον πρώτο αγώνα ηττήθηκαν 3-0 σετ και για να καταφέρουν την ανατροπή και πρόκριση θα πρέπει να νικήσουν με 3-0 ή 3-1 σετ ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση στο «χρυσό σετ». Σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού με 3-2 σετ θα προκριθεί η ρωσική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να συνέλθει αγωνιστικά μετά την ήττα από την Κηφισιά την Κυριακή για το πρωτάθλημα. «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για πρόκριση. Έχουμε απέναντι μας μια πολύ ισχυρή ομάδα με τεράστιο μπάτζετ αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να παίξουμε ελεύθερα και να παλέψουμε. Σίγουρα το έργο μας δεν είναι εύκολο. Η ψυχολογία μας μετά από την ήττα από την Κηφισιά δεν είναι καλή αλλά αυτό το ματς θα δίνει την ευκαιρία να δείξουμε το δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο.Θέλουμε καλή εμφάνιση και νίκη για τον κόσμο μας. Τον πικράναμε σε μια πολύ ιδιαίτερη μέρα και θέλουμε να το δώσουμε πάλι χαρά και να τον φέρουμε δίπλα μας στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης.

Ο προπονητής της Κουμπέρνια Νίζνι Νόνγκοροντ Πλάμεν Κονσταντίνοφ που στο παρελθόν έχει κατακτήσει πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό δήλωσε: «Δεν εφησυχάζουμε από τη νίκη μας στον πρώτο αγώνα με 3-0 σετ. Έμαθα πως ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Κηφισιά 3-1 σετ αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες και σίγουρα θα έχει βοήθεια από τον κόσμο. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι στην Αθήνα και βλέπω καλούς φίλους».

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο ρουμάνος Νικολάε Κριστέα και ο Τούρκος Ερντάλ Ακινσί.

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. O Oλυμπιακός ψάχνει το «χρυσό» σετ για την πρόκριση
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject