Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-02-2014

O Φοίνικας κόβει την πίτα του

Rate this item
(0 votes)
Εκδήλωση για την κόπη της πίτας θα πραγματοποιήσει ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου την προσεχή Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στην αίθουσα (φουαγιέ) του Κολυμβητηρίου στο Αθλητικό Κέντρο.
Μία μέρα μετά τον αγώνα της ομάδας μας με τον Παμβοχαϊκό, Διοίκηση, προπονητές, αθλητές όλων των τμημάτων, η Λέσχη Φίλων Φοίνικα, οι γονείς των μικρών αθλητών και οι φίλαθλοι θα μαζευτούν γιʼ αυτή την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση, σαν μία μεγάλη οικογένεια όπως είναι ο Φοίνικας, προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά που ήδη διανύουμε και η οποία ελπίζουμε να φέρει πολλές επιτυχίες για όλα τα τμήματα του συλλόγου μας.

Μετά τον σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, τους καθιερωμένους χαιρετισμούς και την κοπή της πίτας, θα ακολουθήσει δεξίωση στον ίδιο χώρο. Η εκδήλωση είναι ανοικτή για όποιον επιθυμεί να μας τιμήσει με την παρουσία του. Σας περιμένουμε όλους!

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Α.Ο.Φοίνικας Σύρου O Φοίνικας κόβει την πίτα του
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject