Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-02-2014

Γ.Σ.Λαμία: «Σας ευχαριστούμε για τη συμβολή σας στην επιτυχία»

Rate this item
(1 Vote)
Η χθεσινή βραδιά ήταν από τις καλύτερες για τη Λαμία στο εφετινό πρωτάθλημα. Μετά από μία δύσκολη περίοδο που έγιναν αλλαγές λόγω τραυματισμών βασικών παικτών αλλά και προπονητή η ομάδα της Φθιώτιδας βρήκε το δρόμο της.

Νίκησε την ΑΕΚ με 3-0 επιστρέφοντας στο δρόμο των επιτυχιών. Το πιο σημαντικό για το βόλεϊ ήταν οι γεμάτες εξέδρες του «Χαλκιοπούλειου» από οπαδούς κυρίως της Λαμίας αλλά και της ΑΕΚ που δημιουήργησαν ωραία ατμόσφαιρα. Φυσικά η διοίκηση του Γ.Σ.Λαμία και ο πρόεδρος Χρήστος Καρβούνης δεν ξέχασαν να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους αλλά και τις αρχές που συνέβαλαν στη γιορτή για τη Volleyleague ΟΠΑΠ. Η ανακοίνωση του Γ.Σ.Λαμία:

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης του Γ.Σ.ΛΑΜΙΑ ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους και φίλους μας που γιά μιά φορά ακόμη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας στον χθεσινό κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΚ και με την παρουσία τους,την υποστήριξή τους και τη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο Χαλκιοπούλειο έδωσαν ώθηση στην ομάδα μας γιά τη τη σπουδαία νίκη.

Ακόμη ευχαριστούμε τον Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας κ.Κων/νο Νικολάου, τον Διευθυντή κ.Θωμά Ράμμο,τον Διοικητή του Α.Τ.Λαμίας κ.Περικλή Παπασταύρου και όλους τους ένστολους γυναίκες και άνδρες της αστυνομικής δύναμης οι οποίοι μετείχαν στην επιβολή και τήρηση των μέτρων τάξης που είχαν ληφθεί και είχαν ως αποτέλεσμα την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Γ.Σ.Λαμία Γ.Σ.Λαμία: «Σας ευχαριστούμε για τη συμβολή σας στην επιτυχία»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject