Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-02-2014

H AEK «πετάει» για την πρόκριση στην Αλεξανδρούπολη

Rate this item
(0 votes)
Η αποστολή της ΑΕΚ πετάει απόψε (21:00) για την Αλεξανδρούπολη με στόχο όταν επιστρέψει αύριο το βράδυ να έχει «στις αποσκευές της» την πρόκριση στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου. Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στο κλειστό της Γλυφάδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τον Εθνικό, που θα γίνει αύριο (Τετάρτη) στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» και θα αρχίσει στις 18:30 με διαιτητές τους Μπαντιανίδη-Αβραμίδη.

Με εξαίρεση τον τραυματία Ηρακλή Παπαδόπουλο ο Άκης Φλαούνας δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Εκτός αποστολής έμεινε ο ακραίος Γιάννης Τοκάνης ενώ συμπεριελήφθη σε αυτή ο λίμπερο Γιάννης Αχιλλεόπουλος. Οι παίκτες της ΑΕΚ θα κάνουν μια τελευταία προπόνηση το πρωί της Τετάρτης στο γήπεδο, που θα γίνει ο αγώνας. Τόσο ο προπονητής, Άκης Φλαούνας, όσο και ο αρχηγός, Γιάννης Μαντέκας βλέπουν με συγκρατημένη αισιοδοξία τη συνάντηση.

«Μιλήσαμε με τους παίκτες κι αναλύσαμε τους λόγους που χάσαμε το ματς στη Λαμία, γεγονός που πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει να προσεγγίσουμε καλύτερα τη νοκ-άουτ αναμέτρηση με τον Εθνικό στο Κύπελλο. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, αν θέλουμε να αποκτήσουμε νοοτροπία μεγάλης ομάδας, ώστε να κερδίζουμε ακόμη και στην κακή μας μέρα» είπε ο Φλαούνας.

Και πρόσθεσε: «Ο Εθνικός παίζει στην έδρα του, έχει τον τίτλο του φαβορί, αλλά και το άγχος της νίκης. Τελευταία δεν είχε καλά αποτελέσματα και καίγεται να επιστρέψει στις επιτυχίες. Επιπλέον θα θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την αποτυχία του στο Λιγκ Καπ με την πρόκριση στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου. Αλλά και σε εμάς έχει ανοίξει η όρεξη. Θα είναι σημαντικό για την ΑΕΚ να προκριθεί σε ένα δεύτερο φάιναλ-4 στην πρώτη κιόλας χρονιά της μετά την επιστροφή στην Α1».

Ο Μαντέκας από την πλευρά του τόνισε: «Κλείνουμε την κακή παρένθεση που ήταν για μας το ματς στη Λαμία και προχωράμε. Μπροστά μας τώρα έχουμε τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη. Μετά το Λιγκ Καπ θέλουμε να είμαστε παρόντες και στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου. Όσο για το πρωτάθλημα, ο στόχος της 4αδας απομακρύνθηκε μετά την ήττα στη Λαμία. Δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι μας, θα πρέπει να γίνουν συνδυασμοί αποτελεσμάτων για να μπούμε αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Θα πολεμήσουμε έως το τέλος».

Αναφερόμενος στο ματς με τον Εθνικό ο αρχηγός είπε: «Η επιστροφή στην Αλεξανδρούπολη ξυπνά μέσα μας ωραία συναισθήματα αφού εκεί πριν από λίγες μέρες σηκώσαμε την πρώτη κούπα στην ιστορία του συλλόγου. Ο αγώνας με τον Εθνικό θα είναι πολύ δύσκολος. Ανεξάρτητα από τα τελευταία του ανεπιτυχή αποτελέσματα o Eθνικός παραμένει πολύ καλή ομάδα, ιδιαίτερα στην έδρα της. Εμείς πρέπει να δούμε το ματς ως αγώνα δίχως αύριο και να παίξουμε συγκεντρωμένα, όπως την προηγούμενη φορά».

Πηγή: ΤΑΑ ΑΕΚ

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Α.Ε.Κ. H AEK «πετάει» για την πρόκριση στην Αλεξανδρούπολη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject