Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-04-2013

«Όσο και να παίζαμε απόψε δεν θα κερδίζαμε»

Rate this item
(0 votes)
«Όσο και να παίζαμε απόψε δεν θα κερδίζαμε», είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Χριστοφιδέλης και ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης τόνισε: «Δεν έχει τελειώσει απολύτως τίποτα. Τώρα έχουμε ακόμη ανάγκη τη βοήθεια των φιλάθλων μας. Εύχομαι αύριο το κλειστό να είναι γεμάτο».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Όσο και να παίζαμε απόψε δεν θα κερδίζαμε. Ο Παμβοχαϊκός κέρδισε δίκαια. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δεν κάναμε τίποτα σωστά. Χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα. Θα δούμε τα λάθη μας και έχουμε μπροστά μας έναν τελείως διαφορετικό τελικό που είναι αυτονόητο ότι θέλουμε μόνο τη νίκη. Ο Ολυμπιακός».


Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να συγχαρώ τον Παμβοχαϊκό που νίκησε δίκαια. Εμείς αδικήσαμε τον εαυτό μας. Το παιχνίδι το κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από την άμυνα. Μόνο στο τρίτο σετ προσπαθήσαμε. Ένα από τα δυνατά στοιχεία μας είναι η υποδοχή μας. Πιεστήκαμε και δεν ήμασταν καλοί ενώ αντίθετα δεν καταφέραμε να πιέσουμε και να χαλάσουμε την υποδοχή του Παμβοχαϊκού. Δεν είχαμε στο παιχνίδι και την ηρεμία που χρειάζονταν και ήμασταν περισσότερο αγχωμένοι. Δεν έχει τελειώσει απολύτως τίποτα. Η ομάδα μου έχει τη δυνατότητα να γυρίσει τη σειρά. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητές μας. Είμαστε έμπειρη ομάδα και έχουμε συνηθίσει στα δύσκολα. Όμως την Τρίτη το πρέπει να γυαλίζει το μάτι μας. Ο δεύτερος τελικός είναι πολύ κρίσιμος και περιμένουμε περισσότερο κόσμο στο Ρέντη. Τώρα έχουμε ακόμη ανάγκη τη βοήθεια των φιλάθλων μας. Εύχομαι αύριο το κλειστό να είναι γεμάτο».
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 «Όσο και να παίζαμε απόψε δεν θα κερδίζαμε»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject