Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-04-2013

Μπακοδήμος: «Λύση για επιστροφή»

Rate this item
(2 votes)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Μπακοδήμος στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα της ομάδας του στον αγώνα με τη Νίκη Αιγινίου προσπαθούσε να δώσει δύναμη στους παίκτες του και να δώσει έμπνευση για το μέλλον:

«Δεν υποβιβαστήκαμε σήμερα. Εδώ μας οδήγησαν μία σειρά από γεγονότα και παράγοντες. Δεν μπορούν 18χρονα παιδιά να επωμισθούν το βάρος του Παναθηναϊκού σε αυτή την συγκυρία. Μην περιμένετε να πω εγώ ότι φταίνε οι αθλητές ή, ο τάδε παράγοντας. Η ομάδα έχει ανάγκη από πραγματικούς Παναθηναϊκούς οι οποίοι θα βρουν τη λύση και σε 10 μήνες η ομάδα θα είναι και πάλι στην Α1. Θεωρώ πολύ αφύσικο όταν η ομάδα πλήττεται οικονομικά και κοινωνικά να περιμένουμε τα σωματεία και ειδικά ο Παναθηναϊκός που έχει τόσες υποχρεώσεις να ζουν μέσα στα πούπουλα και στην σαμπάνια. Το θεωρώ αφύσικο. Οι άνθρωποι που είναι στον Παναθηναϊκό θέλουν να βοηθήσουν αλλά οι συγκυρίες δεν τους αφήνουν. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού πρέπει να έρχεται σε άσπρο άλογο και όχι έρποντας και με σάλια στο στόμα».
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Μπακοδήμος: «Λύση για επιστροφή»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject