Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-04-2013

«Πάμε Βραχάτι για τον τίτλο»

Rate this item
(0 votes)
O Mενέλαος Κοκκινάκης και ο Ντίμα Φιλίποφ που μαζί με τον Γιορντάνοφ ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού δήλωσαν:

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Παίξαμε πολύ καλύτερα από χθες. Πιέσαμε στο σερβίς τον Παμβοχαϊκό, κρατήσαμε καλά τη δική μας υποδοχή και κάναμε το 1-1. Πάμε εμείς τώρα να σπάσουμε την έδρα και να πάρουμε το προβάδισμα, για να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κοιτάξαμε να ξεπεράσουμε γρήγορα τη χθεσινή ήττα, μπήκαμε στο σημερινό ματς σαν να είχαμε κερδίσει και τα καταφέραμε. Προσωπικά, προσπαθώ καθημερινά να γίνομαι καλύτερος. Μου βγήκε το παιχνίδι, όμως, όλα τα παιδιά έπαιξαν καλά και πήραμε τη νίκη».

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Ντίμα Φιλίποφ δήλωσε:

«Καταφέραμε να κερδίσουμε να ισοφαρίσουμε σε 1-1 και πάμε τώρα στο Βραχάτι για να συνεχίσουμε. Σήμερα είχαμε τη ψυχή του πρωταθλητή, έτσι πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός και πιστεύω να κάνουμε το ίδιο και στα δύο επόμενα παιχνίδια. Άγχος πάντως, υπάρχει και για τις δύο ομάδες. Δεν γίνεται διαφορετικά στον αθλητισμό, πόσο μάλλον όταν παίζουμε τελικούς. Δείξαμε χαρακτήρα μετά τη χθεσινή ήττα και παίξαμε σαν να είχαμε κερδίσει το πρώτο ματς».

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 «Πάμε Βραχάτι για τον τίτλο»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject