Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
08-01-2015

Ο Εθνικός ανακοίνωσε την αποχώρηση Κίσιτς και την επιστροφή Σιδηρόπουλου

Rate this item
(0 votes)
Η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε την αποχώρησε την αποχώρηση του Βόσνιου πασαδόρου Ζάρκο Κίσιτς και προανήγγειλε την επιστροφή στην ενεργό δράση του Γρηγόρη Σιδηρόπουλου για να βοηθήσει την ομάδα στον αγώνα με τη Λαμία καθώς ο Σταύρος Κασαμπαλής έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Εφήβων. Η ανακοίνωση του Εθνικού:

Το Τ.Α.Α Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον πασαδόρο Zarko Kisic.

Ευχαριστούμε τον αθλητή για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ταυτόχρονα, σας ενημερώνουμε και επίσημα, ότι δεδομένης της απουσίας και του άλλου μας πασαδόρου Σταύρου Κασαμπαλή (λόγω υποχρεώσεων στην Εθνική Εφήβων), για το επερχόμενο παιχνίδι με την Λαμία «επιστρατεύσαμε» τον Άκη Σιδηρόπουλο!

Ο Άκης Σιδηρόπουλος ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα και απέδειξε γι ακόμα μία φορά το πόσο αγαπάει και στηρίζει την ομάδα μας.

Πηγή: ΤΑΑ Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Ο Εθνικός ανακοίνωσε την αποχώρηση Κίσιτς και την επιστροφή Σιδηρόπουλου
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject