Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-12-2015

Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Τακουρίδη

Rate this item
(0 votes)
Τo TΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Τακουρίδη μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.
Ο διεθνής κεντρικός είναι 27 ετών και έχει ύψος 1.98. Μέχρι και πρότινος αγωνίζονταν στην Παναχαϊκή ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Φοίνικα Σύρου, Ηρακλή, και Άρη.
Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Τακουρίδης δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο από πίσω που είναι δύναμη του. Αισθάνομαι πολύ καλά που ήρθα στον ΠΑΟΚ γιατί οι φιλοδοξίες μου ταιριάζουν με αυτές του συλλόγου». Για την παρουσία του στο δείπνο της ομάδας ανήμερα της άφιξης του στη Θεσσαλονίκη ο ταλαντούχος κεντρικός τόνισε: «Ήταν πολύ θετικό που η παρουσία μου συνέπεσε με το δείπνο της ομάδας γιατί με βοηθάει να ενσωματωθώ πιο γρήγορα στην ομάδα. Βέβαια τα περισσότερα παιδιά τα γνωρίζω και από πριν».
Για την συγκυρία που τον φέρνει στον ΠΑΟΚ ένα 48ωρο πριν και από το παιχνίδι με τη Νόλικο Μαασέικ για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά αυτό με τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Γιάννης Τακουρίδης τόνισε: «Ήρθα για να δώσω το 100% και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Σε όποια ομάδα αγωνίζομαι παίζω με πάθος. Τώρα ανήκω στον ΠΑΟΚ και δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τα καταφέρουμε. Περιμένω να γίνω ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω όσο μπορώ».
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Τακουρίδη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject