Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-11-2016

Αγκάμεζ: «Νίκη για την ομάδα, τον πρόεδρο και τον κόσμο»

Rate this item
(0 votes)
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (12/11, 18:00) με τον ΠΑΟΚ στο γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley league «Πάμε Στοίχημα». 


Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ του Θρύλου, Λίμπερμαν Αγκάμεζ στις δηλώσεις του στο osfp.gr για το συγκεκριμένο ματς τόνισε τα εξής: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρέπει να παρουσιάζεται έτοιμη σε κάθε παιχνίδι, όχι μόνο σε αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ.  Προσωπικά θέλω να δουλεύω μέσα στις προπονήσεις και να δίνω το 100% σε όλα τα ματς. Όλος ο κόσμος λέει ότι το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε για την ομάδα μας, για τον πρόεδρο μας και τον κόσμο μας που περιμένει πως και πως αυτό το ματς. Περιμένουμε τους οπαδούς μας να είναι μαζί μας το Σάββατο για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια» .

Πηγή: ΤΑΑ Ολυμπιακός

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Αγκάμεζ: «Νίκη για την ομάδα, τον πρόεδρο και τον κόσμο»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject