Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-10-2017

Σωτήρης Σωτηρίου: «Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος»

Rate this item
(0 votes)
O ακραίος των πρωταθλητών Ελλάδος, Σωτήρης Σωτηρίου σε δηλώσεις του στο paokvolley.gr αναφέρθηκε στο άριστο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και στους στόχους του δικεφάλου, σε μια αγωνιστική περίοδο που ξεκινάει σήμερα με τους αγώνες του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και αναμένεται ιδιαίτερα απαιτητική.
«Η προετοιμασία είναι δύσκολη. Παρόλα αυτά, είχαμε αρκετό καιρό για να δεθούμε μεταξύ μας και να υπάρχει ομοιογένεια, ώστε να είμαστε έτοιμοι από όλες τις απόψεις. Γενικά, η σχέση με τους παίκτες και τους προπονητές είναι άριστη και υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα», είπε ο Σωτηρίου και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι έχουμε φτάσει σε ένα ικανοποιητικό αγωνιστικό επίπεδο. Είμαστε έτοιμοι, τόσο για το League Cup όσο και για την έναρξη του πρωταθλήματος…όποτε και αν είναι αυτή! Οι στόχοι της ομάδας παραμένουν, όπως κάθε χρόνο, οι ίδιοι. Όλοι οι εγχώριοι τίτλοι και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Θέλω να καλέσω τον κόσμο της ομάδας να είναι δίπλα μας στην έναρξη του πρωταθλήματος…αλλά και καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος γιατί είναι ο υψίστης σημασίας παράγοντας για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Π.Α.Ο.Κ. Σωτήρης Σωτηρίου: «Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject