Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-10-2013

Δηλώσεις Μέλκα, Κράβαρικ, Γάτση

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague

Μετά το τέλος του μαραθώνιου αγώνα στη Μίκρα και την επικράτηση της Νίκης Αιγινίου επί του Άρη οι προπονητές των δύο ομάδων δήλωσαν: 

Αναφερόμενος στους αγώνες του Λιγκ Καπ ο Τάσος Γάτσης, δήλωσε: «Η ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά, καθώς δείξαμε ότι έχουμε πολλές δυνατότητες. Είμαστε καινούργια ομάδα σε πολλούς τομείς. Ο κόουτς ήρθε στην κατάλληλη στιγμή για να μας δέσει και πιστεύω ότι με το που θα βρούμε ρυθμό θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία. Θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ, δεν τα καταφέραμε συνεχίζουμε».

Ο τεχνικός του Άρη Αντρέι Κράβαρικ από την πλευρά του επεσήμανε: «Ξεκουράσαμε αρκετούς παίκτες καθώς η ομάδα έδωσε συνεχόμενα φιλικά στην Αλεξανδρούπολη , στη Νέα Πέραμο και τώρα στο Λιγκ Καπ οπότε έπρεπε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες και να δούμε τι μπορούν να δώσουν οι υπόλοιποι. Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει η νοοτροπία. Οι παίκτες να πέφτουν στο παρκέ από την κούραση για τη νίκη. Αν αλλάξει η νοοτροπία και αποκτήσουμε εικόνα νικητή θα έχουμε αποτέλεσμα, ειδάλλως όχι».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου, Γιάννης Μέλκας αναφερόμενος στο θεσμό του Λιγκ Καπ είπε: «Μακάρι αυτή η διοργάνωση να γίνει θεσμός. Χαιρετώ την ιδέα της Λίγκας, για τη δημιουργία του τουρνουά και κυρίως για την ονομασία που έδωσε καθώς πολλοί από εμάς ήμασταν συμπαίκτες με το Νίκο Σαμαρά, αλλά και πολλοί από τους νεαρούς παίκτες που είναι σήμερα στο παρκέ είχαν το Νίκο ως ίνδαλμα». Όσο για τις εμφανίσεις της ομάδας του δήλωσε: «Δώσαμε τρία δυνατά παιχνίδια απέναντι σε τρεις ομάδες που έχουν στόχο την τετράδα. Οι παίκτες μου όχι μόνο κέρδισαν τη σημερινή αναμέτρηση αλλά κόντραραν στα ίσια και τα παιχνίδια με τον Εθνικό και τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι ο στόχος μας είναι η σωτηρία. Θα προσπαθήσουμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Άρης Α.Σ. Δηλώσεις Μέλκα, Κράβαρικ, Γάτση
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject