Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-09-2021

Χρήστος Καφτηρανης: «Κάθε χρόνο και πιο ψηλά»

Rate this item
(0 votes)
Ο πρόεδρος του Φοίνικα Σύρου ONEX κ. Χρήστος Καφτηράνης μιλάει στο επίσημο κανάλι της ομάδας για την παραχώρηση των αυτοκινήτων στους αθλητές, αλλά και τη νέα σεζόν που έρχεται.

«Είναι στα πλαίσια της λειτουργίας της ομάδας. Δεν είναι κάτι σημαντικό για εμάς. Ο Φοίνικας πλέον λειτουργεί σε άλλες βάσεις. Καταφέραμε μέσα από μια χορηγία μιας εταιρίας από την Αθήνα με ένα τυπικά αντίτιμο, να έχουμε σήμερα 6 αυτοκίνητα εδώ για να εξυπηρετήσουν τους αθλητές μας».

Για την πρώτη εικόνα της ομάδας ο έμπειρος παράγοντας τόνισε: 

«Βλέπω ένα πάρα πολύ όμορφο κλίμα. Όρεξη, χαμόγελο και αυτό μας ικανοποιεί όλους. Το ρόστερ της ομάδας μας είναι πολύ καλό. Είμαστε αισιόδοξοι. Προσωπικά πιστεύω πως έχουμε κάνει την υπέρβαση και θα είμαστε καλύτεροι από κάθε άλλη χρονιά. Είναι σημαντικό που θα έχουμε κοντά μας τον κόσμο μας. Περιμένουμε πολλά πράγματα. Θα ακολουθήσει και η παρουσίαση. Θα μπούμε σε τουρνουά και φιλικά αξιόλογα για να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Καλούμε τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα».

Για την Ευρωπαϊκή παρουσία του Φοίνικα είπε:

«Είναι πολύ σημαντικό ο Φοίνικας να παίζει στην Ευρώπη. Φέτος μας δίνεται η ευκαιρία να παίζουμε στο CEV με καλούς αντιπάλους. Θα είναι μια πρόκληση για την ομάδα και παράλληλα μια διαφήμιση τουριστική του νησιού σε όλη την Ευρώπη. Πολύ σημαντική είναι και η παρουσία της ομάδας μας στο σούπερ καπ κόντρα στον Ολυμπιακό. Το νησί διαφημίζεται. Ο Φοίνικας είναι ο καλός πρεσβευτής για την Σύρο. Στόχος ακόμα ψηλότερα. Κάθε χρόνο ένα λιθαράκι...».

Από το Γραφείο Τύπου του Φοίνικα ΟΝΕΧ

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Χρήστος Καφτηρανης: «Κάθε χρόνο και πιο ψηλά»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject