Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-12-2022

Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων (9η αγωνιστική, 21/12, 18:00, Live Streaming YouTube ESAP TV)

Rate this item
(0 votes)
Στην Ορεστιάδα ο Άθλος ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Μίλωνα σε ένα από τα ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του Α΄γύρου που θα κρίνει πολλά για τη μελλοντική πορεία των δύο ομάδων. (Γυμναστήριο "Νίκος Σαμαράς", 9η αγωνιστική, 21/12, 18:00, Live Streaming YouTube ESAP TV, Διαιτητές: Κουτσούλας, Ιωαννίδης).

 

Ο Άθλος Ορεστιάδας έχει αποδειχτεί πως στην έδρα του μπορεί να χτυπήσει όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Έτσι, παρόλο που προέρχεται από την ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, στην Ορεστιάδα τα πράγματα θα είναι διαδορετικά. Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη με τη δύναμη των ακριτών που αναμένεται να γεμίσουν και πάλι το «Νίκος Σαμαράς» στοχεύει στη τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα.

 

To πρόσωπο του αγώνα είναι ο λίμπερο του Άθλου Σπύρος Βελούδης που τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε στον Μίλωνα.

 

Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Ηλίας Κρεούζης δήλωσε: «Δίνουμε δεύτερο συνεχόμενο ματς με μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα. Ο Μίλωνας από την αρχή της χρονιάς έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς, παίζει πολύ ελκυστικό και καλά τακτικώς, βόλεϊ. Πραγματικά είναι η φετινή ομάδα έκπληξη της Volleyleague, αν και προσωπικά δεν την θεωρώ έκπληξη, γιατί τα τελευταία χρόνια γίνεται μία πολύ σοβαρή και οργανωμένη δουλειά στο Μίλωνα. Περιμένουμε λοιπόν ένα ακόμη ντέρμπι στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας «Ν. Σαμαράς», όπου πρέπει να προσπαθήσουμε να «κρατήσουμε» την έδρα μας και να πάρουμε βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν με τη συμπαράσταση του κόσμου μας να «χτυπήσουμε» το ματς στα ίσα για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη και όπως έχουμε πει από την αρχή να έχουμε βαθμολογική συγκομιδή στα εντός έδρας παιχνίδια».

 

Ο κεντρικός του Άθλου Ορεστιάδας Μοχάμεντ Αλγκούλ είπε: «Ο αγώνας εναντίον Μυλωνά δεν θα είναι εύκολος… Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το ματς στην έδρα μας. "Κλειδί" της νίκης πέρα από το δικό μας παιχνίδι, θα είναι οι οπαδοί μας, οι άνθρωποι μας, τους οποίους περιμένω να μας στηρίξουν όπως μόνο αυτοί μπορούν και ελπίζω να κερδίσουμε. οχι απλά για να ανέβουμε πιο ψηλά στην βαθμολογία, αλλά αλλά κυρίως για να γιορτάσουμε ένα ακόμη επιτυχημένο αποτέλεσμα μαζί με τον κόσμο μας».

 

Ο Μίλων είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και προέρχεται από τη νίκη επί του Φοίνικα ΟΝΕΧ που τον διατήρησε ισόβαθμο με τον Παναθηναϊκό στη 3η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς. Εκτός έδρας ο Μίλωνας έχει δώσει τρεις αγώνες και έχει δύο νίκες.

 

Είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα Volley League.

 

VOLLEY LEAGUE 2022-23

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: 9η αγωνιστική

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 Δεκεμβρίου 2022

Γυμναστήριο "Αλέξανδρος Νικολαΐδης", Πολίχνη, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Πήγασος Πολίχνης - Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Μυλώνακης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Λούμσι, Σταυρίδης, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας Ερμούπολη, 19:30 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης

Διαιτητές: Νικάκης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Μπαρμπούνης, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Διαιτητές: Κουτσούλας, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Βαλκανιώτης, Ζηλιασκοπούλου, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 21:15 (PAO TV): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Διαιτητές: Ονόπας, Βουδούρης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Κατσιάρας, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, 17:30(ΕRT FLIX Sports): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Φραγκάκης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Ράπτης, Επόπτες: Τόλιος, Αρβανίτης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Media

Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2014-15 MVP Άθλος Ορεστιάδας Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων (9η αγωνιστική, 21/12, 18:00, Live Streaming YouTube ESAP TV)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject