Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-11-2022

Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Παναθηναϊκός Α.Ο. (5η αγωνιστική, 19/11, 19:00, Live Streaming ESAP TV)

Rate this item
(0 votes)

Στην Ορεστιάδα ο Άθλος θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό σε ένα από τα πιο δυνατά ματς της 5ης αγωνιστικής στη Volley League (5η αγωνιστική, γυμναστήριο Nίκος Σαμαράς, 19/11, 19:00, Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Κουτσούλας, Τζεπκινλής).

 

O Άθλος Ορεστιάδα πριν από δύο αγωνιστικές απείλησε τον Ολυμπιακό με ήττα στο κατάμεστο γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς της ακριτικής πόλης.

 

Ο προπονητής της Ορεστιάδας Ηλίας Κρεούζης δήλωσε: «Είναι άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι, όπου περιμένουμε τον κόσμο μας να βοηθήσει με την παρουσία του, όπως έκανε με τον Ολυμπιακό. Έχουμε αφήσει πίσω μας την αναμέτρηση με τον Πήγασο, κρατήσαμε μόνο αυτά που έπρεπε να διορθώσουμε και πιστεύω πως είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Είμαι σίγουρος πως κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας, η ομάδα μου θα παρουσιάσουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και θα είναι αντάξια των προσδοκιών όλου του φίλαθλου κοινού της Ορεστιάδας. Εύχομαι οι φίλαθλοι να γεμίσουν ξανά το γήπεδο και να δείξουν μια ακόμη φορά ότι η Ορεστιάδα έχει την καλύτερη έδρα στο πρωτάθλημα».

 

Ο διαγώνιος της Ορεστιάδας Γιάννης Τσολακίδης είπε: «Έχουμε προετοιμαστεί για το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι μας με ένα ακόμη φαβορί του τίτλου, τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Η ομάδα πρέπει να μπει στο γήπεδο με ανεβασμένη ψυχολογία, με την ίδια μαχητικότητα, αλλά και το πάθος που είχε κόντρα στον Ολυμπιακό. Ελπίζουμε με τη στήριξη του κόσμου μας, ο οποίος έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα με τους ερυθρόλευκους, μετά την ήττα στην Πολίχνη να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, δείχνοντας τις φιλοδοξίες που έχουμε αλλά και την σκληρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Την περσινή σεζόν αντιμετωπίσαμε στον μικρό τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ 18 τον Παναθηναϊκό, όπου μάλιστα κάποια παιδιά από τις ακαδημίες των δύο συλλόγων σήμερα αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα. Θέλω να προσκαλέσω όλο τον κόσμο της Ορεστιάδας να παραβρεθεί στο νέο κλειστό γήπεδο «Νίκος Σαμαράς» και να δώσει ξανά με τις φωνές και τα χειροκροτήματά του ώθηση και φοβερή δυναμική στην ομάδα μας».

 

Τιμή στον Κυλίτση

 

Στο περιθώριο του σαββατιάτικου αγώνα μάλιστα ο Άθλος Ορεστιάδας θα τιμήσει έναν "πιστό στρατιώτη" του βόλεϊ, τον πρώην αθλητή και προπονητή, Γιάννη Κυλίτση για την προσφορά του στο βόλεϊ και στην πόλη της Ορεστιάδας.

 

Ο Παναθηναϊκός μετά την πρόκριση στη φάση των 16 του Challenge Cup και τη νίκη επί του Φοίνικα στο πρωτάθλημα εκστρατεύει στην Ορεστιάδα. Οι πράσινοι με με 8 βαθμούς ισοβαθμούν στην 3η θέση μαζί με την Κηφισιά.

 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: "Καταφέραμε και πετύχαμε μια σημαντική νίκη πρόκριση στην Τσεχία κόντρα σε μια δυνατή ομάδα και σίγουρα μας γέμισε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια στην Ευρώπη. Ωστόσο το ματς αυτό το ξεχνάμε και όλη η προσοχή μας είναι στο ματς με τον Άθλο Ορεστιάδας που έχει μια επικίνδυνη έδρα. Παίζουμε απανωτούς αγώνες με συνεχόμενα ταξίδια ωστόσο το μυαλό μας και το πνεύμα μας είναι προσηλωμένο στους στόχους μας και δεν θέλουμε να παρρεκλίνουμε απο αυτή τη συνθήκη".

 

Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων στη Volley League.

 


Volley League 2022-23


5η αγωνιστική

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη Ρέντη, 17:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Πήγασος Πολίχνης

Διαιτητές: Μουλά Λεμ., Βελώνης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Μαλλιάρα, Ιωάννου Δημ., Γραμματεία: Θεοδωρίδου

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 19:00, (Live Streaming ESAP T.V.): Π.Α.Ο.Κ. - Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης

Διαιτητές: Παπακοσμάς, Τσιούλα, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Καπλάνης, Παπαδοπούλου Χρ., Γραμματεία: Εμμανουηλίδου

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, 19:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Κουτσούλας, Τζεπκινλής, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Βαλκανιώτης, Μέκιος Αναστ., Γραμματεία: Σαρδάνη Χρ.

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης Νέας Σμύρνης, 21:30 (Ε.Ρ.Τ. - 3): Α.Ο.Ν.Σ Μίλων - Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Φραγκάκης, Νικάκης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Καλιγέρη

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας Ερμούποπολη, 17:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Βρούτσης, Συρίγος, Γραμματεία: Πιρπινιά.

 

 

Media

Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2016-17 MVP Άθλος Ορεστιάδας Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Παναθηναϊκός Α.Ο. (5η αγωνιστική, 19/11, 19:00, Live Streaming ESAP TV)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject