Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-12-2016

Τσίροβιτς: «Αφιερωμένο στους συμπαίκτες μου»

Rate this item
(0 votes)
Στους συμπαίκτες του στην ομάδα του Παναθηναϊκού αφιέρωσε ο Λαζάρ Τσίροβιτς τον τίτλο του MVP Βίκος Cola της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2016-17.

«Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή για κάθε αθλητή αυτό το βραβείο. Eίναι αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και της προσπάθειας που καταβάλλει στο γήπεδο. Χαίρομαι πολύ που αναδείχτηκα MVP της αγωνιστικής, καθώς εκτιμώ πως το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι υψηλό και αναταγωνιστικό και είμαι πολύ ικανοποιημένος που αγωνίζομαι στη VolleyLeague».

Σχετικά με το που αφιερώνει τον τίτλο του MVP της 10ης αγωνιστικής είπε: «Θα ήθελα να αφιερώσω το βραβείο στους συμπαίκτες μου. Είναι όλοι καλοί παίκτες και κυρίως ποιοτικοί χαρακτήρες και χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι μαζί τους. Άλλωστε χάρη στη δική τους βοήθεια κέρδισα το βραβείο».

Για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα: «Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και στόχος μας σε κάθε παιχνίδι θα είναι η νίκη. Ευχαριστούμε πολύ όσους μας στηρίζουν και είναι δίπλα μας και μαζί τους πανηγυρίζουμε επιτυχίες. Η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης και στην κρίσιμη περίοδο που θα κριθεί η χρονιά είμαι σίγουρος πως θα παίζουμε πιο ποιοτικό και πιο γρήγορο βόλεϊ».

Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2016-17 MVP Παναθηναϊκός Α.Ο. Τσίροβιτς: «Αφιερωμένο στους συμπαίκτες μου»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject