Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-10-2013

Ευρωπαϊκή δοκιμασία για ΠΑΟΚ με τη Μλάντοστ στην Πυλαία

Rate this item
(0 votes)
Μετά από απουσία πέντε ετών ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στα Ευρωπαϊκά κύπελλα και για την 1η αγωνιστική του CEV Cup υποδέχεται την Τρίτη 22/10 και ώρα 17.00 στο “PAOK Sports Arena” την Μλάντοστ Καστέλα από την Κροατία.
Πρόκειται για μια ομάδα νεανική και πολύ ενθουσιώδης γνώριμη στον Αλεξάντερ Μίλκοφ που διατέλεσε αθλητής της πριν από μερικά χρόνια. Η Μλάντοστ -Καστέλα είναι μια ομάδα που φέτος θέλησε να επενδύσει σε παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα της έχοντας μόλις έναν ξένο στο ρόστερ της τον Ιταλό διαγώνιο Φρατζέσκο Κορσίνι.

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του εντός έδρας ώστε τα πράγματα να είναι πιο εύκολα στον επαναληπτικό που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 30/10 στο γήπεδο της πόλης Καστέλα.

Οι Κροάτες επρόκειτο να φθάσουν στη Θεσσαλονίκη οδικώς περίπου στις 15:30 αλλά καθυστέρησαν στα Ελληνικά σύνορα και οριακά θα προλάβουν τη βραδινή προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για τις 20.00, μετά και την προπόνηση της ομάδας του Στέλιου Καζάζη.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό αγώνα ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με τους ασπρόμαυρους να έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα από την ΑΕΚ και να αντιμετωπίζουν τον αγώνα με την ομάδα από την Κροατία ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επιστρέψουν στις νίκες και να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στα Ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ο Σκοπιανός ακραίος του ΠΑΟΚ Αλεξάντερ Μίλκοφ είναι από τους παίκτες που γνωρίζουν καλά την Μλάντοστ Καστέλα καθώς εκτός του ότι αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη ομάδα πριν από μερικά χρόνια διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την ομάδα, επισκέπτεται την πόλη της Καστέλας καθώς η γυναίκα του κατάγεται από εκεί. Για τον αυριανό αγώνα που έρχεται μετά από μία ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα που προβλημάτισε ο Αλεξάντερ Μίλκοφ είχε να πει: “Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την ήττα από την ΑΕΚ και να κοιτάξουμε τα παιχνίδια που έρχονται. Σίγουρα όλοι στεναχωρηθήκαμε από τον τρόπο που ήρθε αυτή η ήττα αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος με νίκες στη συνέχεια. Ακολουθεί ένα παιχνίδι για το CEV Cup με την Μλάντοστ Καστέλα, μια ομάδα με την οποία έχω δεθεί και έχω πολύ καλές εντυπώσεις και πολλούς φίλους. Θα αισθανθώ λίγο παράξενα που θα παίξω αντίπαλος αλλά από την άλλη θα χαρώ που θα τους στη Θεσσαλονίκη. Είναι μια ομάδα νεανική, που φέτος έχει στη σύνθεση της έναν μόλις ξένο. Θεωρώ ότι εάν παίξουμε όπως πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα να πάρουμε τη νίκη. Η αντίπαλος είναι ομάδα στα μέτρα μας και εάν είμαστε προσεχτικοί μπορούμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας. Χρειαζόμαστε τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους ενόψει και του αγώνα με την Κηφισιά αλλά και του επαναληπτικού στην Κροατία”.

*Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι διεθνείς: Τζίκα Κονασλί (Αλβανία), Ντενερί Σααντετίν (Τουρκία).

Τιμή εισιτηρίου 10€.

Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2017-18 MVP Ευρωπαϊκά κύπελλα Ευρωπαϊκή δοκιμασία για ΠΑΟΚ με τη Μλάντοστ στην Πυλαία
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject