Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-11-2022

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ: Δηλώσεις Δημήτρης Καζάζης, Πίτερ Μιχάλοβιτς

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Δημήτρης Καζάζης δήλωσε μετά τη νίκη επί του Ο.Φ.Η. με 3-0 σετ:

 

"Νομίζω ότι ήμασταν ανώτεροι σε όλους τους τομείς και στο μπλοκ και επιθετικά. Κάποια στιγμή στο τρίτο σετ χαλαρώσαμε, πράγμα φυσιολογικό. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο ΟΦΗ, εκεί όμως επιβάλαμε τον ρυθμό μας και ήρθε η δίκαιη και καθαρή νίκη μας. Προσπαθούμε να βρούμε την αγωνιστική μας ταυτότητα και μέσα από όλα τα παιχνίδια που παίζουμε κάνουμε κάθε φορά και ένα βήμα. Το πρωτάθλημα φέτος είναι ένα πάρα πολύ ωραίο πρωτάθλημα. Υπάρχουν εκπλήξεις, όλα τα παιχνίδια παίζονται και νομίζω ότι εάν δεν είσαι πολύ σοβαρός και συγκεντρωμένος σε κάθε αγώνα που παίζεις θα έχεις πρόβλημα, μπορεί να πάθεις ζημιά. Εμείς το βιώσαμε αυτό την προηγούμενη αγωνιστική με την Κηφισιά, αλλά βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες είναι έτσι και θέλουν προσοχή. Αυτό είναι ευχάριστο για το βόλεϊ γιατί παίζονται πολύ ωραίοι και συναρπαστικοί αγώνες, από κει και πέρα εμείς προσπαθούμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε".



Ο διαγώνιος του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Πίτερ Μιχάλοβιτς δήλωσε: "Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτή η συνθήκη ήταν λίγο περίεργη για εμάς γιατί και κόντρα στον Παναθηναϊκό θα μπορούσαμε να πάρουμε 3 βαθμούς, αλλά και κόντρα στην Κηφισιά στο τελευταίο παιχνίδι. Το πρώτο σετ της αναμέτρησης ήταν αρκετά νευρικό για εμάς, δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό, ευτυχώς όμως το κερδίσαμε και έτσι τα πράγματα ήταν πιο εύκολα στο δεύτερο. Ο ΟΦΗ στο τρίτο έπαιξε αρκετά καλά, βελτίωσε την υποδοχή του και ήταν δύσκολο για εμάς να ανακόψουμε τις επιθέσεις του. Έπρεπε λοιπόν να πιέσουμε. Το σερβίς ήταν το καθοριστικό στοιχείο της αναμέτρησης. Αναφορικά με την εμφάνισή μου, είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος που βοήθησα την ομάδα".

Media



Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2017-18 MVP Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ: Δηλώσεις Δημήτρης Καζάζης, Πίτερ Μιχάλοβιτς
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject