Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-12-2022

Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ: Ανακοίνωση σχετικά με το θέμα του προπονητή της ομάδας

Rate this item
(0 votes)
Τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου, συνεδρίασε το ΤΑΑ του Φοίνικα Σύρου ONEX όπου συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα του Συλλόγου και της Ομάδας.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης αυτής, μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το θέμα που προέκυψε σχετικά με τη δημοσίευση στον Τύπο για επικείμενη απομάκρυνση του προπονητή της Ομάδας. Μετά από αυτό,  η Διοίκηση  αποφάνθηκε ότι, παρόλο που ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ δεν συνηθίζει να ασχολείται ή να απαντά σε ανυπόστατα και ατεκμηρίωτα δημοσιεύματα στον Τύπο, όμως επειδή τις τελευταίες ημέρες έχει εκδηλωθεί έντονο ενδιαφέρον και ερωτήματα από πολλές πλευρές για το θέμα αυτό, οφείλει προς αποκατάσταση της αλήθειας να απαντήσει και να ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση πως δεν υφίσταται κανένα θέμα αντικατάστασης του προπονητή της ομάδας.

Επίσης, καλό θα ήταν να μην βλέπουν το φως της δημοσιότητας τέτοιου είδους αβάσιμα και ατεκμηρίωτα θέματα γιατί δεν ωφελούν κανέναν πόσο δε μάλλον το ίδιο το άθλημα του βόλεϊ και τα αθλητικά ιδεώδη που αυτό πρεσβεύει. Παροτρύνει δε κάθε ενδιαφερόμενο να διασταυρώνει τις πηγές του και να τεκμηριώνει οποιοδήποτε δημοσίευμα αφορά Ομάδα αλλά και το βόλεϊ γενικότερα.

Το ΤΑΑ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ
Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2017-18 MVP Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ: Ανακοίνωση σχετικά με το θέμα του προπονητή της ομάδας
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject