Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-10-2023

Δηλώσεις Ορφανός - Μαυροβουνιώτης: «Δεν γίνεται να κάνουμε ανατροπές σε κάθε αγώνα» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός μετά την ήττα στη Σύρο από τον Φοίνικα με 3-1 σετ δήλωσε:

 

«Ποτέ δεν είναι αργά για να γυρίσει το παιχνίδι αλλά σήμερα μας στοίχισε. Το ίδιο πρόβλημα είχαμε και με την Ορεστιάδα, καταφέραμε και γυρίσαμε το ματς όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορεί να γίνεται συνέχεια και σε κάθε παιχνίδι. Να δώσω συγχαρητήρια στη Σύρο είναι μια πολύ δίκαιη νίκη. Εμείς δύο σετ δεν υπήρχαμε στο γήπεδο, ήμασταν κάπου αλλού. Δείξαμε αντίδραση αλλά όταν φτάνει εκεί πέρα το παιχνίδι είναι πιο κλειστά, σίγουρα η γηπεδούχος ομάδα έχει ένα προβάδισμα, εμείς δεν τελειώσαμε κιόλας, είχαμε στα χέρια μας την μπάλα να τελειώσουμε στο τραζισιον το παιχνίδι και δεν το κάναμε, το πήρε η Σύρος, κρίθηκε στις λεπτομέρειες και δεν πήγε στο πέμπτο σετ. Συνεχίζουμε, είναι μια ήττα για εμάς, σίγουρα θέλαμε το κάτι παραπάνω, θέλαμε κάποιους βαθμούς, δεν τους πήραμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Όπως έχουμε πει υπάρχουν ομάδες κάτω από το τρία – τέσσερα που είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και σίγουρα θα δούμε πολλά παιχνίδια να κρίνονται στις λεπτομέρειες».


Ο αρχηγός του Πήγασου Πολίχνης Αργύρης Μαυροβουνιώτης είπε: «Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε νωθρά, αυτό συμβαίνει στα τελευταία ματς και πρέπει να το αλλάξουμε, να μπαίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν αργά, ήμασταν έτοιμοι να κλείσουμε και το τέταρτο σετ. Στο τρίτο και το τέταρτο σετ έγιναν κάποια πράγματα σωστά, η ομάδα της Σύρου το πάλεψε, σίγουρα όταν πάει εκεί το παιχνίδι παίζει και ο παράγοντας τύχη αλλά εμείς πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί από την αρχή, να κρατήσουμε αυτά που έχουμε πει. Σίγουρα βοήθησε ότι ο Φοίνικας έπαιζαν στο γήπεδο τους , ήταν πιο ξεκούραστοι και ότι ήταν καλύτεροι στο σάιντ άουτ και στα τελειώματα του τετάρτου σετ όπως και στα τελειώματα γενικότερα και τις άμυνες που έβγαλαν τις τελείωσαν. Δουλειά, το κεφάλι κάτω, είναι μακρύ το πρωτάθλημα, είναι μόλις η πρώτη αγωνιστική».

Media



Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2017-18 MVP Πήγασος Πολίχνης Δηλώσεις Ορφανός - Μαυροβουνιώτης: «Δεν γίνεται να κάνουμε ανατροπές σε κάθε αγώνα» (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject