Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-12-2013

«Χριστουγεννιάτικη» τιμή για τον Δημήτρη Παλιόπορτα

Rate this item
(0 votes)

Αποδέκτης ακόμη μίας τιμητικής διάκρισης θα γίνει ο Δημήτρης Παλιόπορτας κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της συριανής ομάδας θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων στον κεντρικό πεζόδρομο της Ερμούπολης (Θ. Σπερχειού και Πρωτοπαπαδάκη) για την δράση του και την προβολή της Σύρου μέσω του αθλητισμού και των όσων έχει πετύχει ο Φοίνικας το διάστημα που βρίσκεται στο “τιμόνι” του.

Αυτό έγινε γνωστό στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι επιχειρηματίες που διοργανώνουν τις εορταστικές εκδηλώσεις κατά την περίοδο των Χριστουγέννων στο κέντρο της Ερμούπολης. Αξίζει να αναφερθεί ότι για άλλη μία χρονιά η ιδιωτική πρωτοβουλία επιχειρηματιών και κάποιων φορέων θα δώσει ένα ιδιαίτερο χρώμα και στο κεντρικό πεζόδρομο της πόλης των περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2017-18 MVP Α.Ο.Φοίνικας Σύρου «Χριστουγεννιάτικη» τιμή για τον Δημήτρη Παλιόπορτα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject