Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-02-2014

Τόμισλαβ Ντόκιτς: «Συγγνώμη αν σας στεναχώρησα»

Rate this item
(2 votes)
Ο Τόμισλαβ Ντόκιτς συνέχισε την παράδοση και πανηγύρισε άλλη μία νίκη στη Σύρο. Μόνο που αυτή τη φορά πανηγύρισε με τον Παμβοχαϊκό τη νίκη επί της παλιάς του ομάδας, του γηπεδούχου Φοίνικα με τον οποίο έζησε μοναδικές στιγμές τη σεζόν 2011-12 όταν και έφτασε στους τελικούς του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ηρακλή.
Ο Ντόκιτς το περασμένο καλοκαίρι διαπραγματεύτηκε με τον Φοίνικα την επιστροφή του αλλά είχε πρόταση και από τη Ρωσία κι έτσι η συνεργασία δεν προχώρησε. Τον Δεκέμβριο ήρθε για λογαριασμό του Παμβοχαϊκού και χθες νίκησε την παλιά του ομάδα, αλλά οι συριανοί τον τίμησαν και τον αποθέωσαν δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι είναι ένα ξεχωριστό φίλαθλο κοινό.
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα και πάλι στη Σύρο την οποία αγαπώ ιδιαίτερα, τη νιώθω σαν δεύτερο σπίτι μου. Πέρασα έναν υπέροχο χρόνο εδώ και έκανα πολλούς φίλους. Λυπάμαι πραγματικά αν στεναχώρησα σήμερα τους συριανούς. Ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα ένιωθα περίεργα. Ωστόσο, από την άλλη είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα μου πέτυχε μία σπουδαία νίκη απέναντι στην ομάδα την οποία θεωρώ φαβορί για το πρωτάθλημα. Ο Παμβοχαϊκός με τον Φοίνικα έχουν διαφορετικούς στόχους. Εύχομαι στον Φοίνικα να κατακτήσει τον τίτλο και εμείς να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή», είπε ο Σέρβος διαγώνιος.
 
Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2017-18 MVP Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Τόμισλαβ Ντόκιτς: «Συγγνώμη αν σας στεναχώρησα»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject