Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-02-2014

To φλουρί του Φοίνικα Σύρου στον Σφενδυλάκη (φωτό)

Rate this item
(0 votes)
Την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας πραγματοποίησε σήμερα ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου στο φουαγιέ του Κολυμβητηρίου Ερμούπολης.

Εκ μέρος της διοίκησης του Φοίνικα, ο αντιπρόεδρος Αντώνης Ρούσσος έκανε έναν σύντομο απολογισμό της περασμένης χρονιάς, τόσο για την “ναυαρχίδα” του συλλόγου, το ανδρικό τμήμα, όσο και για τα υπόλοιπα τμήματα και τις ακαδημίες.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Νοτίου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το οποίο διαφήμισε τον Φοίνικα, την Σύρο, αλλά και το ελληνικό βόλεϊ γενικότερα σε όλη την Ευρώπη.

Παράλληλα όμως  ο κ. Ρούσσος δεν παρέλειψε να στείλει ένα… μήνυμα με πολλούς αποδέκτες: «Πέρασε άλλη μία χρονιά που αυτός ο σύλλογος μας έκανε υπερήφανους, άλλη μία χρονιά που αποτέλεσε τη νούμερο ένα διαφήμιση της Σύρο. Με μπροστάρη τον πρόεδρό μας Δημήτρη Παλιόπορτα και βοήθεια πολύ λιγότερη απ’ αυτή που του αξίζει…

Θα σας πούμε μόνο ένα… Φανταστείτε πως θα ήταν όλα αυτά τα χρόνια αν δεν υπήρχει η ομάδα βόλεϊ του Φοίνικα. Και επειδή είναι χρονιά εκλογών για τον σύλλογό μας, σκεφτείτε το καλά πριν να είναι πολύ αργά…»

Το φλουρί στον Σφενδυλάκη!

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, ο οποίος αφού ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες στην ομάδα, έκοψε την πίτα μαζί με τον πρόεδρο Δημήτρη Παλιόπορτα. Ο τυχερός στον οποίο έπεσε το φλουρί ήταν ο Γιώργος Σφενδυλάκης που παρέλαβε ως δώρο ένα πολυμηχάνημα από την εταιρεία Η/Υ Νικολούζος Α.Ε.

Τιμήθηκε ο Ντόκιτς

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας της Λέσχης Φίλων Α.Ο. Φοίνικα, με τον πρόεδρό της Νίκο Ραγκούση να κάνει έναν σύντομο απολογισμό. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο ξεκίνημα της εκδήλωσης η Λέσχη τίμησε τον πρώην αθλητή της ομάδας και νυν του Παμβοχαϊκού Τόμισλαβ Ντόκιτς. Ο Σέρβος διαγώνιος δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός ότι βρέθηκε και πάλι στη Σύρο και εξέφρασε την αγάπη του για την ομάδα την οποία χαρακτήρισε δεύτερο σπίτι του.

Τίμησε Φοίνικα και Παλιόπορτα ο Δήμος

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Γιάννης Δεκαβάλλας τίμησε τον σύλλογο για όσα έχει πετύχει όλα αυτά τα χρόνια, απονέμοντάς του το χρυσό μετάλλιο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης το οποίο και παρέδωσε στον Δημήτρη Παλιόπορτα. Παράλληλα, ο Δήμαρχος τίμησε και προσωπικά τον πρόεδρο απονέμοντάς του τιμητική πλακέτα.

Ο κ. Παλιόπορτας ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο για τις τιμητικές αυτές διακρίσεις και απευθυνόμενος προς τους αθλητές της ομάδας τους ζήτησε να παλέψουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εκ μέρους της ομάδας, ο προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος υποσχέθηκε ότι αυτός, οι συνεργάτες του και οι αθλητές θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να το πετύχουν και να γράψουν ιστορία, φέρνοντας το βαρύτιμο τρόπαιο στη Σύρο!

pita-lesxi-brabeusidokic.jpgpita-dekavalla-palioportas brabeusi.jpgpitafoinika.jpgpitafoinika-palioportas-dwrotheos.jpg

 

Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2017-18 MVP Α.Ο.Φοίνικας Σύρου To φλουρί του Φοίνικα Σύρου στον Σφενδυλάκη (φωτό)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject