Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-07-2013

Τακουρίδης: Γιατί έμεινα στον Φοίνικα

Rate this item
(0 votes)
Ο Γιάννης Τακουρίδης ήρθε στον Φοίνικα πέρυσι το καλοκαίρι με τον… αέρα του πρωταθλητή και κυπελλούχου Ελλάδας, τίτλους που είχε κατακτήσει με την ομάδα του Ηρακλή την σεζόν 2011-2012.
Σε μια χρονιά γεμάτη προβλήματα και τραυματισμούς (είχε και ο ίδιος ένα διάστρεμμα στο ξεκίνημα της σεζόν) κατάφερε να ξεχωρίσει και ήταν ένας από τους πιο σταθερούς και καλύτερους σε απόδοση παίκτες της ομάδας μας. Η πολύ καλή του παρουσία επιβραβεύτηκε με την εμπιστοσύνη που του έδειξαν η διοίκηση και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, δίνοντας του μια θέση στην ομάδα που δημιουργούν για τη νέα χρονιά.

Ο 25χρονος κεντρικός, λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με την ομάδα μας, μίλησε στο foinikasclub.gr και εξέφρασε την ικανοποίησή του γι’ αυτή τη εξέλιξη. «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα. Ο Φοίνικας είναι ένας σύλλογος που με καλύπτει σε όλα τα επίπεδα» επεσήμανε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να παραμείνει στο “πλήρωμα” του πειρατικού:

«Καταρχήν ο Φοίνικας έχει μία πολύ οργανωμένη διοίκηση και έναν πρόεδρο που αγαπάει και στηρίζει την ομάδα. Επίσης, έχει έναν πολύ καλό προπονητή με τον οποίο κάθε αθλητής θα ήθελε να δουλέψει. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο φίλαθλος κόσμος της Σύρου που αγαπάει πολύ την ομάδα, γεμίζει το γήπεδο και δημιουργεί φανταστική ατμόσφαιρα σε κάθε παιχνίδι. Τέλος, απ’ ότι φαίνεται με τις κινήσεις που έχουν κάνει διοίκηση και προπονητής, δημιουργείται ένα πολύ δυνατό σύνολο που θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και θα έχει υψηλούς στόχους για άλλη μία χρονιά».

Όλοι οι παραπάνω λόγοι έκαναν εύκολη την απόφαση για τον Γιάννη Τακουρίδη, ο οποίος ευχαρίστησε την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη: «Όλα αυτά με έκαναν να μην το σκεφτώ και πολύ και να δεχτώ την πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας μας. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον κ. Ανδρεόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε μένα και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω και να συμβάλω και εγώ στην επίτευξη των στόχων της ομάδας».

Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2017-18 MVP Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Τακουρίδης: Γιατί έμεινα στον Φοίνικα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject