Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-05-2019

Ο Γερούν Ραουβέρντινκ MVP Βίκος Cola της Volley League 2018-19

Rate this item
(3 votes)
Ο Ολλανδός Γερούν Ραούβερντινκ αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης MVP Βίκος Cola του πρωταθλήματος Volley League 2018-19 καθώς και στους τρεις τελικούς αλλά και σε όλο το πρωτάθλημα ήταν ο πιο σταθερός παίκτης του Ολυμπιακού.

 

Την απονομή στον MVP Bίκος Cola του πρωταθλήματος Γερούν Ραουβέρντινκ έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Λεονταρίτης.

 

Ο Ολλανδός ακραίος του Θρύλου, και MVP του πρωταθλήματος, Γερούν Ράουβερντινκ ανέφερε: «Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Είχαμε πίεση αλλά το καλύτερο ήταν ότι συνεχίσαμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Ο τρόπος που κερδίσαμε τα δυο πρώτα σετ, λέει πολλά για την αξία της ομάδας μας και ήταν καθοριστικά για να κερδίσουμε. Χάσαμε μόνο μια φορά φέτος από τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου, αλλά και σε αυτό το ματς παλέψαμε. Δεν ήταν εύκολο που αγωνιστήκαμε χωρίς τον Αλεξίεφ και τον Κουμεντάκη αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Ούτε οι ημιτελικοί με τη Σύρο ήταν εύκολοι που και εκεί δείξαμε το χαρακτήρα μας. Τέλος αυτό που καταφέραμε στα τρία παιχνίδια των τελικών είναι κάτι φανταστικό. Είμαι ευγνώμων και νιώθω πολύ καλά, από το πρώτο παιχνίδι των τελικών μέχρι σήμερα, τον τελευταίο πόντο. Ευχαριστώ την ομάδα που με έκανε να νιώσω έτσι. Το σημαντικό είναι να παίζεις καλά σε σημαντικές στιγμές».

 

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είπε:  «Είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του τίτλου αλλά και για την ανάδειξη μου ως πολυτιμότερος παίκτης της Volley League».

 

Για το πιο ήταν το δυσκολότερο σημείο της φετινής σεζόν:  «Είχαμε μία δύσκολη σειρά με τον Φοίνικα Σύρου στα ημιτελικά των πλέι οφ αλλά συνεχίσαμε να παλεύουμε. Όπως είδατε και σήμερα στο πρώτο σετ δεν ήμασταν τόσο καλοί αλλά το παλέψαμε».

Για το ποιο ήταν το κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν το κρισιμότερο της χρονιάς γιατί έκρινε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος και τα καταφέραμε».

Σε ποιον αφιερώνει το τίτλο του πρωταθλήματος και του mvp:  «Ο τίτλος είναι αφιερωμένος στα δύο μου παιδιά την Λιζ και τον Τομ αλλά και στην σύζυγο μου. Θυσιάζουν τα πάντα για να είμαι εγώ εδώ για αυτό και ο τίτλος του mvp είναι αφιερωμένος σε εκείνους».

 

H ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ TΩΝ MVP ΒΙΚΟΣ COLA 1999-2019
ΕΤΟΣ MVP ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
1999: Μάριος Γκιούρδας Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
2000: Γιώργος Ντράγκοβιτς Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
2001: Αντρέι Κράβαρικ (Σλοβακία) Ηρακλής Γ.Σ.
2002: Θόδωρος Μπάεφ Ηρακλής Γ.Σ.
2003: Μάριος Γκιούρδας Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
2004: Πλάμεν Κονσταντίνοφ (Boυλγαρία)
& Ερνάντο Γκόμεζ (Βενεζουέλα)
Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός
2005: Λόι Μπολ (ΗΠΑ) Ηρακλής Γ.Σ.
2006: Ερνάντο Γκόμεζ (Βενεζουέλα) Παναθηναϊκός
2007: Φρανκ Ντεπεστέλ (Βέλγιο) Ηρακλής Γ.Σ.
2008: Μάρκους Νίλσον (Σουηδία) Ηρακλής Γ.Σ.
2009: Μίταρ Τζούριτς Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
2010: Ιβάν Μίλκοβιτς (Σερβία) Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
2011: Ρολάντο Ντεσπέιν (Κούβα) Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
2012: Αντρέι Κράβαρικ Ηρακλής Γ.Σ.
2013: Μπόγιαν Γιορντάνοφ (Βουλγαρία) Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
2014: Κώστας Χριστοφιδέλης Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
2015: Ερνάντο Γκόμεζ (Βενεζουέλα) Π.Α.Ο.Κ.
2016: Ρολάντο Αμπρέου Σεπέδα (Κούβα) Π.Α.Ο.Κ.
2017: Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς (Ισραήλ) Π.Α.Ο.Κ.
2018: Τοντόρ Αλεξίεφ (Βουλγαρία) Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
2019: Γερούν Ραουβέρντινκ (Ολλανδία) Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2017-18 MVP Ο Γερούν Ραουβέρντινκ MVP Βίκος Cola της Volley League 2018-19
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject