Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-12-2021

Ντέιβιντ Κόστα: "Αυτή η επιτυχία μας βάζει στο σωστό δρόμο"

Rate this item
(0 votes)
Ο Βραζιλιάνος Ντέιβιντ Κόστα ήταν από τους κορυφαίους του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος (Νο6) μίλησε για την επικράτηση επί του Ολυμπιακού αλλά και για τη σημασία της κατάκτησης του τίτλου: 

 

"Είμαι πολύ περήφανος που ανήκω σε αυτή την ομάδα και που κατακτήσαμε το Σούπερ Καπ. Χαίρομαι πολύ που ο Τζουριτς αναδείχθηκε MVP του αγώνα. Χάρη σε αυτόν κερδίσαμε το τρίτο σετ και το γεγονός ότι απείχε για κάποιο διάστημα λόγω του τραυματισμού του, καθιστά την επιστροφή του ακόμα πιο πολύτιμη. Πάντα χαίρομαι όταν οι συμπαίκτες μου, ειδικά αυτοί που παίζουν στην ίδια θέση με μένα, προσφέρουν στο παιχνίδι. Η ατομική ανάδειξη άλλωστε δεν με αφορά ποτέ. Θέλω να κερδίζει η ομάδα μου. Αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία", είπε αρχικά ο Ντέιβιντ Κόστα. 

 

Για τη σημασία της κατάκτησης του Σούπερ Καπ ενώ ακόμα η ομάδα έχει μπροστά της το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα είπε: "Αυτό το παιχνίδι και αυτή η επιτυχία μας βάζει στον σωστό δρόμο, εκεί που πρέπει να πορευτούμε από εδώ και μπρος. Για αυτό ήταν σημαντικό να νικήσουμε στον τελικό. Ο Φοίνικας την εφετινή σεζόν έχει παίκτες που ατομικά έχουν μεγάλη εμπειρία, είναι πολύ υψηλού επιπέδου αθλητές, οπότε έπρεπε αυτό να βγει στο γήπεδο και ως ομάδα. Είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα.



23-12-2021 - Έκαναν τη νύχτα μέρα στον... σούπερ Φοίνικα ΟΝΕΧ
23-12-2021 - MVP Δημήτρης Τζούριτς: "Αφιερωμένο σε αυτούς που με στήριξαν και που μου άσκησαν κριτική"
22-12-2021 - Σούπερ Φοίνικας ΟΝΕΧ, νίκησε 3-0 τον Ολυμπιακό και πήρε το Σούπερ Καπ

Βρίσκεστε εδώ: Super Cup Ειδήσεις - News Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Ντέιβιντ Κόστα: "Αυτή η επιτυχία μας βάζει στο σωστό δρόμο"
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject