Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
25-06-2022

A.O.N.Σ.Μίλων: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπόγιαν Γιορντάνοφ

Rate this item
(0 votes)
Με τη φανέλα του Μίλωνα θα αγωνιστεί την επόμενη αγωνιστική χρονιά ο διεθνής Διαγώνιος Μπόγιαν Γιορντάνοφ.



Ο Διεθνής με την Εθνική Βουλγαρίας “Μπόμπι” έχει αγωνιστεί στο Ελληνικό Πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, την ΕΑ Πατρών και την Κηφισιά, ενώ έχει αγωνιστεί και στο Πρωτάθλημα της Ιταλίας.

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας της Βουλγαρίας Κ21 που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ιράν το 2003, με την οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ανδρική Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2006 που έγινε στην Οσάκα της Ιαπωνίας, σε έναν αγώνα εναντίον της Γαλλίας. Όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Γιορντάνοφ, η Γαλλία προηγείτο με 2-0 σετ. Τελικά όμως με τη συμβολή και του Γιορντάνοφ, η Βουλγαρία κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να κερδίσει με 3-2 σετ. Στο Πρωτάθλημα εκείνο η Βουλγαρία κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο, όπως συνέβη και την επόμενη χρονιά, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2007.

Για την μεταγραφή του στον Μίλωνα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο δεύτερο σπίτι μου, την Ελλάδα και θα είμαι κομμάτι του Μίλωνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω με παλιούς φίλους και συμπαίκτες ξανά. Ελπίζω να χτίσουμε μια καλή ομάδα και ξέρω ότι θα έχουμε αρκετούς νέους παίκτες στην ομάδα και ελπίζω ότι θα τους βοηθήσω με την εμπειρία μου. Ο πρόεδρος και ο Σάκης Ψάρρας με κάλεσαν στην ομάδα πριν από δύο χρόνια, τότε δεν μπορούσε να έρθω αλλά τώρα είναι πραγματικότητα. Ο Μίλωνας είναι ίσως η τελευταία ομάδα στην καριέρα μου και θέλω να απολαύσω βόλεϊ και να δώσω τα πάντα που μου έχουν μείνει ως παίκτης».

 

https://rb.gy/uvbytq

 

Aπό το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Μίλων ΑΟΝΣ A.O.N.Σ.Μίλων: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπόγιαν Γιορντάνοφ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject