Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-09-2022

Ο.Φ.Η. - Δεληκώστας: "Κρυφός πόθος του ΟΦΗ, είναι μια θέση, στην εξάδα"

Rate this item
(0 votes)
"Κρυφός πόθος του ΟΦΗ, είναι μια θέση, στην εξάδα" τονίζει ο Κώστας Δεληκώστας , μιλώντας για τους φετινούς στόχους της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, στην 4η συνεχόμενη σεζόν της, στην Volley League.



O ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του και όπως τονίζει ο έμπειρος τεχνικός που θα καθίσει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, στον πάγκο του ΟΦΗ "είμαι πολύ χαρούμενος, που είμαι και φέτος εδώ. Είμαι ευχαριστημένος από αυτά που έχουμε κάνει και την οργάνωση της ομάδας. Είμαστε ακόμα καλύτερα, από πέρσι. Φέτος θέλουμε θα κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά. Εχουμε διαφορετικό ρόστερ απο πέρσι. Τέτοιο ρόστερ, όπως αυτό που έχουμε φέτος, είχα κάνει στο Βραχάτι για 3 χρόνια. Οι παίκτες έχουν πολύ καλά χαρακτηριστικά. Δεν θα έχουμε καμία σχέση, με πέρυσι, σαν ομάδα. Πέρσι, ήμασταν χαμηλά στο μπάτζετ και πήραμε κολλεγιόπαιδα. Φέτος οι παίκτες μας είναι πιο έμπειροι. Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία, αλλά αν μπορούμε να κοιτάξουμε και πιο ψηλά. Κρυφός μας στόχος είναι να μπούμε στην εξάδα" τονίζει ο Δεληκώστας.

Απο την πλευρά των παικτών, ο ακραίος του ΟΦΗ, Στάθης Αραμπόπουλος, φετινό απόκτημα της ομάδας, απο τον Παναθηναϊκό, ανέφερε ότι "χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα του ΟΦΗ, να πετύχει τους στόχους της και είμαι πολύ αισιόδοξος, ότι θα τα καταφέρουμε. Χαμηλά το κεφάλι, σκληρή δουλειά και προπόνηση που είμαι σίγουρος, ότι με τον κόουτς θα κάνουμε. Στόχος της ομάδας, είναι η γρήγορη παραμονή. Θα δούμε τα παιχνίδια βήμα-βήμα και από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε να πάρουμε ότι μας αναλογεί και μας αξίζει".

Ο διαγώνιος του ΟΦΗ Δημήτρης Τσαλικιάν τόνισε ότι "πάνω από όλα να έχουμε υγεία σαν ομάδα, τόσο εμείς όσο και όλοι στην κατηγορία. Στόχος της ομάδας, είναι να βρίσκεται στις 6 πρώτες θέσεις. Πιστεύω θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Είναι η πρώτη μου σεζόν στην Volley League και είναι μεγάλη εμπειρία για μένα. Θα πάρω κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί".

Ο κεντρικός του ΟΦΗ, Βαγγέλης Βαϊόπουλος, που θα είναι για δεύτερη χρονιά στον ΟΦΗ, ανέφερε πως "είμαι χαρούμενος που είμαι ξανά στο νησί, στην δεύτερη μου σεζόν. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας. Πέρσι είχαμε πολλές ατυχίες. Φέτος θα είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με 10 ομάδες.Πάμε για να σωθούμε και αν είναι εφικτό να είμαστε και στην εξάδα".

Ο έμπειρος κεντρικός Αλέξανδρος Χήρας, τόνισε με τη σειρά του, ότι "είμαι χαρούμενος που ξεκινάμε. Νέοι στόχοι, νέα ομάδα, αλλά και κάποιοι παλιοί γνώριμοι. Ευελπιστώ ότι όλα θα κυλήσουν καλά. Ο ΟΦΗ πρέπει κάθε χρόνο να κάνει ένα βήμα παραπάνω και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για αυτό. Η ομάδα έχει πάρει αξιόλογους παίκτες και πιστεύω ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις, για το βήμα παραπάνω".

Από το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Ο.Φ.Η.

Media

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Ο.Φ.Η. Ο.Φ.Η. - Δεληκώστας: "Κρυφός πόθος του ΟΦΗ, είναι μια θέση, στην εξάδα"
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject