Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-10-2022

Ψάρρας - Γιορντάνοφ: "Στόχος να διατηρήσουμε τα κεκτημένα"

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων Σάκης Ψάρρας και ο βετεράνος διαγώνιος της ομάδας Μπόγιαν Γιορντάνοφ είπαν για το ξεκίνημα της ομάδας της Νέας Σμύρνης:

 

"Θα γίνει ένα σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εύχομαι όλοι οι αθλητές να έχουν υγεία. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ πιο δυνατό από το περσινό, έχουν δυναμώσει όλες οι ομάδες, υπάρχουν καλοί ξένοι αλλά και καλοί νέοι που πρέπει να τους δώσουμε ευκαιρίες. Όλα κυλάνε ομαλά και είμαστε στον σωστό δρόμο. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και να αναδείξουμε νέα παιδιά για το ελληνικό βόλεϊ, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστηθήκαμε την πρώτη παρουσία μας στα κύπελλα Ευρώπης Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα νέα παιδιά και σε αυτή τη διαδικασία θέλουμε και τους έμπειρους αθλητές για να τους βοηθήσουν να ενταχθούν στο ελληνικό βόλεϊ. Έχουν γίνει βήματα προόδου στις ομάδες και στο πρωτάθλημα, έχουν γίνει επενδύσεις και ότι είναι 10 ομάδες αυξάνει τον ανταγωνισμό και θέλουμε εμείς από τη πλευρά μας να αποφύγουμε τη διαδικασία των πλέι άουτ. Θέλουμε τον κόσμο του βόλεϊ στο γήπεδο. Ο Μίλων αποπνέει υγεία και αποτελεί πόλο έλξης για το ανδρικό βόλεϊ. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα της περσινής σεζόν. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα το παλέψουμε».

Γιορντάνοφ: «Γύρισα σπίτι μου»

Ο βετεράνος Μπόγιαν Γιορντάνοφ που επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλων και θα είναι από τα μεγάλα αστέρια του νέο πρωταθλήματος είπε: «Γύρισα σπίτι μου. Ξέρουν όλοι πόσο αγαπάω την Ελλάδα. Με τον Μίλωνα μιλάω τα τελευταία δύο χρόνια, όμως λόγω της πανδημίας είχα μείνει στη Βουλγαρία. Φέτος αποφάσισα να έρθω και θέλω να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Ο Μίλωνας διαθέτει έμπειρους αθλητές και νέα παιδιά για να μάθουν από εμάς. Έχουμε πολύ καλά παιδιά και ελπίζω να πάνε ψηλά στο βόλεϊ».

 

Αφιέρωμα Volley League 2022-23: Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Μίλων ΑΟΝΣ Ψάρρας - Γιορντάνοφ: "Στόχος να διατηρήσουμε τα κεκτημένα"
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject