Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-10-2022

Θεοδώρου - Μαυροβουνιώτης: "Παραμονή στην κατηγορία, κόσμο στο γήπεδο"

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Πήγασου Ηρακλής Θεοδώρου και ο αρχηγός της ομάδας Αργύρης Μαυροβουνιώτης είπαν για την έναρξη του πρωταθλήματος δήλωσε

 

«Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, νιώθουμε πολύ χαρούμενοι που είμαστε παρόντες και συμμετέχουμε σε αυτό. Θεωρώ πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, κάναμε ένα πετυχημένο Λιγκ Καπ όσον αφορά την παρουσία μας με το σχήμα που παρουσιάσαμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα, ξεκινάμε με ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς με τον Παοκ, ο οποίος έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε μάθει να είμαστε μαχητές, θα τα δώσουμε όλα ώστε να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ο στόχος αυτής της χρονιάς πέρα από την παραμονή που την θεωρώ δεδομένη είναι να κάνουμε μια πολύ καλή παρουσία ώστε να εμπνεύσουμε και να φέρουμε κόσμο στο γήπεδο, να χαρεί η τοπική κοινωνία και η Θεσσαλονίκη κυρίως, όπως επίσης και τα αναπτυξιακά μας αγόρια- κορίτσια και όλοι μαζί να αγκαλιάσουν την προσπάθεια. Όσον αφορά τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε, θεωρώ ό,τι η τετράδα των τελευταίων ετών θα πρωταγωνιστήσει. Θα τολμούσα να πω, πως τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής στις μεταγραφές τις έχει κλέψει ο Ολυμπιακός, ίσως να έχουμε και μία ακόμη καλή παρουσία για άλλη μια χρονιά αυτή του Παναθηναϊκού και θεωρώ πως μέσα σε αυτούς τους δύο θα κριθεί και το πρωτάθλημα».

 

Μαυροβουνιώτης: "Είμαστε έτοιμοι"

 

Ο αρχηγός του Πήγασου Αργύρης Μαυροβουνιώτης είπε : «Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν. Παρθενική συμμετοχή στη Volley League για τον Πήγασο Πολίχνης και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Πρώτος αγώνας στην Πυλαία εναντίον του ΠΑΟΚ, μιας πολύ καλά φορμαρισμένης ομάδας. Ο Πήγασος είναι έτοιμος γι’ αυτή την πρόκληση, η ομάδα έχει δουλέψει πολύ καλά τους τελευταίους δύο μήνες, το δείξαμε με καλές εμφανίσεις στο Λιγκ Καπ. Στόχος για φέτος σίγουρα η παραμονή και το όσο δυνατό καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία και όπως είπαμε και γιατί όχι μια έκπληξη στα δύο κύπελλα. Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο της Πολίχνης αλλά και όλης της Θεσσαλονίκης να μας ακολουθήσει σε αυτό το ταξίδι. Πιστεύω ό,τι θα είναι ένα όμορφο ταξίδι θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος και σίγουρα οι παίκτες, οι προπονητές και όλος ο Πήγασος. Το ταξίδι ξεκινά και θα είναι μια όμορφη περιπέτεια».

 

Αφιέρωμα Volley League 2022-23: Πήγασος Πολίχνης

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Πήγασος Πολίχνης Θεοδώρου - Μαυροβουνιώτης: "Παραμονή στην κατηγορία, κόσμο στο γήπεδο"
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject