Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-10-2022

ΟΦΗ: Δυναμική παρουσία του βόλεϊ στον αγιασμό των τμημάτων του Ερασιτέχνη

Rate this item
(0 votes)
Ολος ο οργανισμός της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, βρέθηκε στον Αγιασμό των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που έγινε στο κατάμεστο απο παιδιά, κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.



Η ανδρική και γυναικεία ομάδα, αλλά και όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του ΟΦΗ στο βόλει  σε αγόρια και κορίτσια με τους εφόρους και τους προπονητές, έδωσαν το "παρών" στην εντυπωσιακή εκδήλωση , η οποία ανέδειξε για μια ακόμη φορά την μεγάλη δυναμική του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο οποίος φιλοξενεί 9 αθλήματα (βόλει, μπάσκετ, πόλο, στίβος, κολύμβηση, ποδόσφαιρο, σκάκι, Άρση Βαρών, πυγμαχία) και πανω απο 1500 αθλητές, γεγονός που τον καθιστά, τη ναυαρχίδα του αθλητισμού της Κρήτης.

 



Ο Αγιασμός τελέστηκε απο τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο, ο οποίος δεν έκρυψε τα βαθιά αισθήματα του για τον ΟΦΗ.

Στο μήνυμα του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ανέφερε ότι "τα μικρά παιδιά, που βλέπω στις εξέδρες και αυτή η εντυπωσιακή εικόνα μου δίνει δύναμη να συνεχίσω, τα επόμενα χρόνια. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ είναι η ναυαρχίδα του αθλητισμού της Κρήτης και αυτό έγινε πράξη και με εικόνα, με την μεγάλη προσέλευση των αθλητών όλων των τμημάτων του συλλόγου μας. Η εικόνα αυτή του γεμάτου κλειστού γυμναστηρίου, αποδεικνύει τι έχουμε κάνει και τι έχουμε πετύχει αυτά τα χρόνια".

 

Από το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Ο.Φ.Η.

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Ο.Φ.Η. ΟΦΗ: Δυναμική παρουσία του βόλεϊ στον αγιασμό των τμημάτων του Ερασιτέχνη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject