Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-11-2022

Δηλώσεις από τον Πήγασο Πολίχνης: Ηρακλής Θεοδώρου, Χαράλαμπος Σακόγλου

Rate this item
(1 Vote)
Δηλώσεις από τον Πήγασο Πολίχνης: Ηρακλής Θεοδώρου, Χαράλαμπος Σακόγλου
Download attachments:

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Ηρακλής Θεοδώρου είπε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ:

 

 

« Γνωρίζαμε ότι είχαμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πιστέψαμε ό,τι ο Ολυμπιακός μετά από τα συνεχή ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη θα έμπαινε λίγο πιο χαλαρός ώστε να μην δώσει τόσο σημασία στο δικό μας παιχνίδι. Είπα στα παιδιά όλη την εβδομάδα ότι πρέπει να πιέσουμε εξαιρετικά στο σέρβις, να ακολουθήσουμε την τακτική στο μπλοκ ώστε να μπορέσουμε να τους αποσυντονίσουμε και εν μέρει τα καταφέραμε. Κάναμε κάποιες αλλαγές ειδικά στη διάρκεια του πρώτου σετ που μας βγήκαν άλλα στα δύο σετ μπολ στην πιο κρίσιμη στιγμή δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις μπάλες και εκεί ο Ολυμπιακός με πιο ποιοτικές επιλογές και κάποια μπλοκ κατάφερε να μας πάρει το πρώτο σετ που ήταν και το κομβικό. Τώρα στο δεύτερο σετ πάλι μπήκαμε δυνατά, αυτό είναι και το αισιόδοξο ό,τι έχουμε πλέον αποκτήσει ρυθμό και μπορούμε να κοιτάξουμε όλους τους αντιπάλους επί ίσοις όροις. Και εκεί το παλέψαμε. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα παικτών που μπορούν να μπουν με εναλλαγές στα σερβίς και να χτυπήσουνε δυνατά. Το κατάφερε ο Ολυμπιακός, πιο καλός και μας κέρδισε το παιχνίδι. Η συνέχεια μας έχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Αριστοτέλη Σκύδρας, ξεκινάμε από αύριο κιόλας την προετοιμασία μας για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να πάρουμε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι».

Ο διαγώνιος του Πήγασου Πολίχνης Χάρης Σακόγλου: «Θεωρώ ότι βάλαμε δύσκολα σήμερα στην ομάδα του Ολυμπιακού, ήρθαμε ούτως ή άλλως με στόχο να το κάνουμε και επίσης πιστεύω ότι η αντίπαλη ομάδα μας κέρδισε στις λεπτομέρειες. Δηλαδή, πίεσαν πολύ παραπάνω το σέρβις στα κρίσιμα σημεία, εμείς είχαμε και ένα σετ μπολ στο πρώτο σετ το οποίο αφέθηκε ανεκμετάλλευτο, από εμένα κυρίως και αναλαμβάνω σε αυτό την ευθύνη. Θα μπορούσε ο αγώνας να πάει διαφορετικά άμα παίρναμε το πρώτο σετ, γιατί η ομάδα του Ολυμπιακού φάνηκε λίγο μουδιασμένη να το πω έτσι. Εντάξει έγινε αυτό, στον αθλητισμό συμβαίνουν αυτά, χωρίζει μια πολύ λεπτή γραμμή το όνειρο από τον αποδιοπομπαίο τράγο. Συνεχίζουμε, θεωρώ ότι εμφάνιση μας αυτή για μένα θα έπρεπε να μας δίνει θάρρος για να πάμε στο επόμενο δύσκολο ματς με τη Σκύδρα».

 

Media



Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Πήγασος Πολίχνης Δηλώσεις από τον Πήγασο Πολίχνης: Ηρακλής Θεοδώρου, Χαράλαμπος Σακόγλου
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject