Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-01-2023

Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Τσικάτου

Rate this item
(0 votes)
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Δημήτρη Τσικάτο. Ο 33χρονος αριστερόχειρας διαγώνιος αποτελεί την πρώτη μεταγραφική προσθήκη για την ομάδα των βορείων προαστίων κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.


Ο Δημήτρης Τσικάτος ήδη προπονείται με τους «κυανόλευκους» στο Ζηρίνειο και θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα (28/1) με τον ΠΑΟΚ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής της Κηφισιάς ο Δημήτρης Τσικάτος τόνισε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον ανήκω στην ομάδα της Κηφισιάς. Είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα καθώς δεν έχω αγωνιστεί στο παρελθόν στη Volley League.

Από την πλευρά μου θα δώσω το εκατό τοις εκατό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους αγωνιστικούς της στόχους. Οι νέοι μου συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αισθάνομαι τυχερός που έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Κώστα Χριστοφιδέλη και τον Γιώργο Στεφάνου. Είμαι σίγουρος ότι έχω να μάθω πολλά και να βελτιωθώ ως αθλητής».

Προηγούμενες ομάδες:

2018-2022: Πανερυθραϊκός

2013-2017: Παλλήνη

2009-2013: Δραπετσώνα

2008-2009 Αρμενική

2005-2008 Νίκαια

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Α.Ο.Π.Κηφισιάς Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Τσικάτου
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject