Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-02-2023

Πήγασος Πολίχνης: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Ορφανού

Rate this item
(0 votes)
Η ομάδα του Πηγάσου Πολίχνης με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Γιάννη Ορφανό που θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μας για την υπόλοιπη αγωνιστική περίοδο.



Ο Γιάννης Ορφανός γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου 1980 στην Αθήνα.

Ξεκίνησε το βόλεϊ στον ΑΟ Μαρκόπουλο ως ακραίος, ωστόσο σε νεαρή ηλικία στράφηκε στην προπονητική. Πρώτος του σταθμός ο ΓΣ Κερατέας όπου είχε την ευθύνη των τμημάτων υποδομής και του Β’ προπονητή στη γυναικεία ομάδα από το 2007 μέχρι το 2011.

Το καλοκαίρι του 2011 ήταν β’ προπονητής στην ομάδα της ΑΕΚ από την οποία αποχώρησε στα μέσα της επόμενης σεζόν για να αναλάβει τον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου (Α1 Γυναικών).

Την περίοδο 2013-2014 ήταν προπονητής στον ΑΟ Μαρκοπούλου (Α1 Γυναικών) και στα μισά της σεζόν 2014-2015 ήταν στον Ηρακλή (Α1 Γυναικών), ενώ από το καλοκαίρι του 2015 είναι στην ανδρική ομάδα του Ηρακλή (Α1).

Ανανέωσε το συμβολαιό του και τη σεζόν 2016-17. Μετά την κατάκτηση της 8ης θέσης και την είσοδο στα πλέι οφ η συνεργασία με τον Ηρακλή συνεχίστηκε και την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Μετά την 5η θέση της σεζόν 2017-18 και την παρουσία του Ηρακλή ως φιναλίστ στους τελικούς των κυπέλλων Ελλάδας το 2018 στη Ρόδο και το 2019 στην Ιεράπετρα ανανέωσε το συμβόλαιο του για Πέμπτη συνολικά σεζόν ενώ από το 2020 και μετά ηγήθηκε των ομάδων Φοίνικα Σύρου και Κηφισιά.

Το ΔΣ του ΠΗΓΑΣΟΥ Πολίχνης καλωσορίζει τον Γιάννη Ορφανό και του εύχεται καλό αγωνιστικό υπόλοιπο με υγεία και πολλές επιτυχίες!

Ο Γιάννης Ορφανός δήλωσε : «Είμαι χαρούμενος γι’ αυτή την συνεργασία αν και ήρθε στο τελείωμα του πρωταθλήματος. Ήρθα σε μια ομάδα που συνάντησα φίλους και σίγουρα με τους περισσότερους παίκτες είμαστε παλιοί γνωστοί εννοώ ότι τα ήξερα σχεδόν όλα τα παιδιά. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε και πολλές δυνατότητες να αλλάξουμε πάρα πολλά δεδομένα, ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή και να έρθει όσον το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται».

 

 

Media

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Πήγασος Πολίχνης Πήγασος Πολίχνης: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Ορφανού
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject