Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-04-2023

Ο.Φ.Η: Νίκη αφιερωμένη στον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη

Rate this item
(0 votes)
Αφιερωμένη στον πρόεδρο του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, ήταν απο τους παίκτες η νίκη επί του Αθλου Ορεστιάδας με 3-0 σετ, που κρατάει τον ΟΦΗ ζωντανό στη μάχη της σωτηρίας.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες του ΟΦΗ, σε μια συγκινητική στιγμή, έφεραν στο γήπεδο μια τούρτα για τον πρόεδρο, ενώ στα μεγάφωνα έπαιζε το happy birthday.O Γιάννης Δανδάλης εμφανώς συγκινημένος τους ζήτησε τη νίκη και αυτοί του έκαναν το χατίρι.

Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα, ανέφερε ότι «θέλω να ευχαριστήσω όλο τον οργανισμό του ΟΦΗ, για τις ευχές που μου έδωσε σήμερα. Μου δίνει δύναμη η νίκη αυτή. Τους ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς μου".Για την μάχη επιβίωσης του ΟΦΗ, ανέφερε ότι "όπως γνωρίζετε δεν εξαρτάται μόνο απο εμάς. Εμείς καλούμαστε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και στο τέλος να κάνουμε τον λογαριασμό μας.Η διαφορά, είναι στους δυο βαθμούς.Το καλό είναι ότι πήραμε την ισοβαθμία με τον Αθλο, έστω και οριακά.Εμείς πρέπει να κάνουμε τις δυο νίκες που θέλουμε και ανάλογα απο το τι θα κάνει ο Αθλος, θα δούμε τι έχουμε κάνει.Συνεχίζει να είναι πολύ δύσκολο.Αλλά η σημερινή εμφάνιση μας δίνει κουράγιο, γιατί αν δεν κερδίζαμε σήμερα, τελειώναμε. Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο και σε όλους τους φίλους του βόλει, τα καλύτερα».

Media

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Ο.Φ.Η. Ο.Φ.Η: Νίκη αφιερωμένη στον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject