Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-11-2023

Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων: Η SK Ζαντρούγκα Μπλέιμπουργκ του Μανδηλάρη αντίπαλος στη φάση των «32» του CEV Cup

Rate this item
(0 votes)
Αίσθηση προκάλεσε η πρόκριση του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων στη φάση των «32» του CEV Cup καθώς μετά από χρόνια συνεχίζουν και οι 5 ελληνικές ομάδες μετά την ολοκλήρωση του Α προκριματικού γύρου των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Π.Α.Ο.Κ., Παναθηναϊκός Α.Ο., Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων και Α.Ο.Π.Κηφισιά).

Η επόμενη αντίπαλος του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων είναι η αυστριακή SK Ζαντρούγκα Μπλέιμπουργκ. Πρόκειται για τη φιναλίστ του αυστριακού πρωταθλήματος 2022-23. Εχασε τον τίτλο από την Ίνσμπουργκ με νίκες 4-1 στους τελικούς.

Στην ομάδα της SK Ζαντρούγκα Μπλέιμπουργκ αγωνίζεται διαγώνιος ο Άγγελος Μανδηλάρης και συνολικά έχει στο ρόστερ της 8 μη αυστριακούς.

Οι ξένοι της είναι οι ο διαγώνιος Άγγελος Μανδηλάρης, ο Κουβανός ακραίος Μπράιαν Καμίνο Μαρτίνεζ, ο Κουβανός πασαδόρος Χούλιο Αλμπέρτο Γκόμεζ Γκάλβες, ο Λετονός κεντρικός Τζέκαμπς Τζένις, ο Oύγγρος κεντρικός Αλπάρ Σάμπο και ο Ούγγρος ακραίος Κριστόφ Χόρβαθ, ο Πορτογάλος κεντρικός Μιγκέλ Σιμφρόνιο, ο Καναδός ακραίος Αλεξάντερ Γκρεγκορτσικ.

Προπονητής είναι ο Μίκαελ Μουράουρερ.

Το ξεκίνημα της δεν ήταν το αναμενόμενο στο εφετινό πρωτάθλημα Αυστρίας καθώς έχει μόλις μία νίκη σε 5 αγώνες και είναι στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και το προσεχές Σάββατο 4 Νοεμβρίου έχει κρίσιμο εκτός έδρας αγώνας με την Άμστετεν. Αντίθετα για το Κύπελλο Αυστρίας νίκησε εκτός έδρας την VC Mils με 3-0 και προχώρησε στην επόμενη φάση.

Έδρα της είναι το ορεινό και γραφικό Μπλέιμπουργκ στα νότια της Αυστρίας στα σύνορα με τη Σλοβενία που την περίοδο του Β παγκοσμίου πολέμου δοκιμάστηκε από εκτελέσεις αμάχων και αιχμαλώτων.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στη Νέα Σμύρνη 22 Νοεμβρίου με διαιτητές Ιοάνα Κριστίνα Φορτού (Γερμανία), Γκλόρια Σούτο Χιμένες (Ισπανία) και η ρεβάνς στην Αυστρία στις 29 του μήνα με διαιτητές Ντούσαν Πιτσλίκ (Τσεχία), Πιοτρ Κρολ (Πολωνία). Στο διάστημα αυτό ο Μίλωνας έχει ενδιάμεσα αγώνες πρωταθλήματος με τον Άθλο στη Νέα Σμύρνη και την Κηφισιά στο Ζηρίνειο.

 

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Μίλων ΑΟΝΣ Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων: Η SK Ζαντρούγκα Μπλέιμπουργκ του Μανδηλάρη αντίπαλος στη φάση των «32» του CEV Cup
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject