Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-11-2023

Ντάκουρης - Γουέστ: «Νίκη δικαίωση της δουλειάς μας» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Α.Ο.Καλαμάτα 80 Παναγιώτης Ντάκουρης δήλωσε για την ιστορική - πρώτη νίκη της ομάδας του στη Volley League και μάλιστα στη δύσκολη έδρα της Κηφισιάς:

 

«Αισθανόμαστε ανακούφιση γιατί θέλαμε να «σπάσουμε το ρόδι» κάνοντας την πρώτη μας νίκη. Είναι ευτύχημα που την κάναμε μέσα στην Κηφισιά η οποία είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ξέραμε ότι η Κηφισιά δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει το ρόστερ της και θέλαμε να το εκμεταλλευθούμε. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε για αυτό το παιχνίδι καθώς και για τις αδυναμίες. Θέλουμε να είμαστε πιο ψύχραιμοι και όχι τόσο βιαστικοί. Αυτό παραλίγο να μας στοιχήσει στο 2ο σετ. Απόψε είμασταν πολύ καλοί στην υποδοχή και στο side out στοιχεία που κάλυψαν τη βιασύνη που δείξαμε».

Ο Αμερικανός πασαδόρος της Καλαμάτας Ματ Γουέστ είπε: «Αισθάνομαι ανακούφιση και χαρά για την πρώτη μας νίκη στη Volley League. Έχουμε δουλέψει όλοι μας σκληρά και είναι κάτι που μας δίνει ικανοποίηση. Θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό. Πρέπει να βάζουμε στόχους και να προσπαθούμε βήμα- βήμα να τους πετυχαίνουμε».

Media



Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Α.Ο.Καλαμάτα 80 Ντάκουρης - Γουέστ: «Νίκη δικαίωση της δουλειάς μας» (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject