Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-11-2023

Χριστοφιδέλης - Βελούδης: «Πιο έτοιμη η Καλαμάτα, θέλουμε παιχνίδια για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε μετά την ήττα από την Καλαμάτα με 3-0 σετ στον πρώτο αγώνα στο εφετινό πρωτάθλημα της Volley League:

 

«Γνωρίζαμε εκ των προτέρων τα προβλήματα μας ενόψει της πρεμιέρας. Η Καλαμάτα φάνηκε στο γήπεδο πολύ πιο έτοιμη ομάδα καθώς είχε επίσημα παιχνίδια, ενώ εμείς όχι. Η Καλαμάτα έπαιξε καλά και νίκησε δίκαια απόψε. Από την πλευρά είχαμε προβλήματα και ατυχίες σε όλη την προετοιμασία, με παίκτες που τραυματίστηκαν και αντικαταστάθηκαν, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει ο νέος μας διαγώνιος. Αυτό μας δημιουργεί μία αναστάτωση και είναι απολύτως λογικό. Παρόλα αυτά στα δύο πρώτα σετ είμασταν ανταγωνιστικοί και τα χάσαμε στις λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι περνώντας ο καιρός και δημιουργώντας περισσότερες συνθήκες μέσα στο γήπεδο όλοι μαζί σαν ομάδα, θα αποκτήσουμε την απαιτούμενη συνοχή. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το σημερινό παιχνίδια και τα 2-3 επόμενα ως μία προετοιμασία της ομάδας μας ώστε για να γίνουμε αυτοί που πραγματικά μπορούμε. Αυτό που κρατάμε είναι ότι σε κάποια ροτέισον είμασταν σωστοί και είχαμε καλή τακτική. Αν είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση σε κάποια κρίσιμα σημεία ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Επίσης κρατάμε και τη θετική ενέργεια που έδωσαν ο Χασμπάλα και ο Τζάρας, οι οποίοι και στη συνέχεια θα έχουν τις ευκαιρίες τους».

O λίμπερο της Κηφισιάς Σπύρος Βελούδης δήλωσε: «Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στα προβλήματα και στους τραυματισμούς καθώς και αυτά είναι μέσα στον αθλητισμό. Είναι μία κακή εκκίνηση για εμάς καθώς πέρα από την ήττα δεν είχαμε και το αγωνιστικό πρόσωπο που θα θέλαμε. Η Καλαμάτα είναι μία καλή ομάδα και πήρε δίκαια τη νίκη. Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί. Αυτό είναι μόνο η αρχή και εμείς θα δουλέψουμε σκληρά για να τους πετύχουμε».

Media



Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Α.Ο.Π.Κηφισιάς Χριστοφιδέλης - Βελούδης: «Πιο έτοιμη η Καλαμάτα, θέλουμε παιχνίδια για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε» (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject