Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-11-2013

Δημήτρης Καζάζης: «Μικρό προβάδισμα πρόκρισης και... ισορροπίας»

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε για τη νίκη της ομάδας του επί της βελγικής Νόλικο Μαασέικ που δίνει πλεονέκτημα πρόκρισης στη Β΄φάση του Τσάμπιονς Λιγκ:
: «Νομίζω ότι πραγματικά είναι μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε ένα πολύ σπουδαίο αντίπαλο όπως είδατε. Θεωρώ ότι έχουμε πάρει ένα μικρό προβάδισμα αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, γιατί σε ένα μήνα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτή την φορά στην έδρα της Κόλινο. Μέχρι τότε θέλω να καλύψουμε το χαμένο έδαφος που έχουμε χάσει στην Ελλάδα. Πρέπει να φέρουμε την αγωνιστική ισορροπία στην ομάδα, να βγάλει τα καλά της στοιχεία για να πάμε στο παιχνίδι στο Βέλγιο σε ένα μήνα ακόμα πιο έτοιμοι. Αυτό είναι στο μυαλό μας και αυτό πρέπει να κάνουμε. Νομίζω ότι όσο είχαμε καλή συγκέντρωση σε αυτά που είχαμε πει πρίν το παιχνίδι είχαμε το πάνω χέρι. Κάποια στιγμή χάθηκε η σγκέντρωση και μας πίεσε ο αντίπαλος. Μπορεί το παιχνίδι να γυρνούσε, αλλά νομίζω ότι η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα στο τέλος του παιχνιδιού ήταν με το μέρος μας και πετύχαμε αυτή την σπουδαία νίκη. 
 
«Τον κόσμο μας τον έχουμε απογοητεύσει και όσοι ήταν σήμερα εδώ μας βοήθησε. Μπορεί να μην ήταν πολύς αλλά μας βοήθησε. Μάλλον έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο και το ξέρουμε αλλά εμείς τον θέλουμε κοντά μας και πιστεύω με την δικιά μας προσπάθεια θα σηκώσουμε κεφάλι και ο κόσμος θα δείξει ανταπόκριση».
Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Δημήτρης Καζάζης: «Μικρό προβάδισμα πρόκρισης και... ισορροπίας»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject