Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-01-2024

Πήρε εξιτήριο ο Ούμπερτ Ενό, φεύγει Γαλλία μαζί με την αποστολή του Μίλωνα

Rate this item
(0 votes)
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον προπονητή της Ναντ Ούμπερτ Ενό καθώς πήρε εξιτήριο από το Ωνάσειο θεραπευτήριο όπου νοσηλεύονταν από το βράδυ της Πέμπτης 11 Ιανουαρίου.

Οι αναλυτικές ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε μετά την αδιαθεσία που ένιωσε μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων για το CEV Cup, δεν έδειξαν τίποτα καθώς η αδιαθεσία οφείλεται προφανώς στην κούραση.


Μετά από παραμονή μιας ημέρας στην Αθήνα μαζί με τη σύζυγο του θα αναχωρήσουν το πρωί της Κυριακής 14/1 για τη Γαλλία και εκτός απροόπτου θα δώσει το παρών στον κρίσιμο αγώνα ρεβάνς την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου (21:00). Η διοίκηση του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό του και του εύχεται «καλή συνέχεια και καλή αντάμωση στη ρεβάνς».

Να σημειωθεί πως την Κυριακή 15/1 θα αναχωρήσει για τη Γαλλία και η αποστολή του Μίλωνα εκμεταλλευόμενη το ρεπό στη Volley League.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Μίλων ΑΟΝΣ Πήρε εξιτήριο ο Ούμπερτ Ενό, φεύγει Γαλλία μαζί με την αποστολή του Μίλωνα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject