Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-11-2013

Παναχαϊκή - Ολυμπιακός (7η αγωνιστική, 24/11, 16.00, NΟVA Στιγμιότυπα)

Rate this item
(2 votes)
Η 7η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ συνεχίζεται την Κυριακή στην Πάτρα (24/11, 16.00, NΟVA Στιγμιότυπα) με την αναμέτρηση μεταξύ της νεοφώτιστης Παναχαϊκής και του τρεμπλούχου Ολυμπιακού.
Η Παναχαϊκή μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες αναζητά θετικό αποτέλεσμα για να «αναπνεύσει» βαθμολογικά, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τα επιτυχημένα αποτελέσματα με στόχο να καλύψει το χαμένο έδαφος από την κορυφή της βαθμολογίας.
 
Πρώην «ερυθρόλευκοι»
 
Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στη Volleyleague ΟΠΑΠ, ωστόσο, στην Παναχαϊκή υπάρχουν πολλοί πρωταγωνιστές που στο παρελθόν έχουν συνδέσει το όνομα τους με την ομάδα του Πειραιά με πρώτο και καλύτερο τον προπονητή Γιώργο Λυκούδη ο οποίος έχει αγωνιστεί για 8 χρόνια στον Ολυμπιακό κι έχει κάτσει και στον πάγκο του ως συνεργάτης του Τράβιτσα (δύο χρόνια) και του Κοέγιο (ένα έτος), ενώ την «ερυθρόλευκη» φανέλα έχουν φορέσει ακόμα ο Νίκος Ρουμελιώτης, ο Μένιος Ρουμελιώτης, ο Νίκος Αγγελόπουλος και ο Γιάννης Λιβαθηνός.
 
«Δεν φτάνει η έδρα»
 
Μεγάλο όπλο της Παναχαϊκής αναμένεται να είναι η έδρα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου με προπόνηση και video με ανάλυση του αντιπάλου.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιώργος Λυκούδης ξέρει πως μόνο η έδρα δεν φτάνει για να κερδίσει η ομάδα του τον Ολυμπιακό: «Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Κάθε παιχνίδι είναι για τη σωτηρία. Έχουμε αυτογνωσία και ξέρουμε τη βαρύτητα και τις δυνατότητες του αντιπάλου. Αυτό δε μας εμποδίζει να κάνουμε σχέδια και όνειρα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να πιάσουμε το μάξιμουμ της απόδοσης μας, να κρατήσουμε την τακτική μας και κυρίως την υποδοχή μας. Μετά μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό. Οι αγώνες αυτοί είναι ότι καλύτερο για το πατρινό βόλεϊ».

Στόχος η πρώτη εκτός έδρας νίκη

Ο Ολυμπιακός έχει δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα και αναζητά την πρώτη του εφετινή εκτός έδρας νίκη. Οι δύο δοκιμασίες μακριά από το Ρέντη (σε Κηφισιά και Σύρο) δεν στέφθηκαν με επιτυχία.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης μιλώντας για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή δήλωσε: «Έχουμε ένα παιχνίδι με μια ομάδα που θα παίξει ελεύθερα αφού δεν έχει να χάσει κάτι. Εμείς θα πρέπει να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι από την αρχή έως το τέλος. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο μας και οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Παίζουμε σ’ ένα ιδιαίτερο γήπεδο το οποίο θα έχει πολύ κόσμο και γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση στο στόχο. Εμείς παίζουμε σε κάθε ματς για τη νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας στην Πάτρα».
 
Γυμναστήριο Παναχαϊκής Πάτρα 16.00 (Novasports - Στιγμιότυπα): Παναχαϊκή - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Βουδούρης, Χανδρινός, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Γκολφινόπουλος, Λιναρδάτος, Γραμματεία: Λαγογιάννη
 
Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Παναχαϊκή Παναχαϊκή - Ολυμπιακός (7η αγωνιστική, 24/11, 16.00, NΟVA Στιγμιότυπα)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject