Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-05-2014

Ανακοίνωση του Εθνικού για τις κάρτες διαρκείας

Rate this item
(0 votes)
Η διοίκηση του Τ.Α.Α.Εθνικός Αλεξανδρούπολης εξέδωσε ανακοίνωση για τις κάρτες διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου (2014-15). Καραργούνται οι απλές κάρτες και ισχούν μόνον οι Gold. Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει ότι για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015 θα ισχύσουν μόνο οι νέες κάρτες διαρκείας (Gold), η διάθεση των οποίων έχει ήδη ξεκινήσει.

Θα προτιμηθούν κατά σειρά προτεραιότητας οι παλιοί κάτοχοι των καρτών διαρκείας, οι οποίοι παρακαλούνται, εφόσον το επιθυμούν, να ανανεώσουν τις κάρτες τους έως 30/6 ή να εκφράσουν την επιθυμία τους.

Στην τιμή των καρτών διαρκείας περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες του ελληνικού Πρωταθλήματος, όλοι οι Ευρωπαϊκοί αγώνες και όλοι οι αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας και το League Cup.

Σημειώνεται ότι φέτος ΔΕΝ θα διατεθούν στους φιλάθλους οι μπλέ κάρτες διαρκείας και απλά οι φίλαθλοι σε κάθε αγώνα θα πληρώνουν το αντίτιμο του εισιτηρίου για να παρακολουθήσουν τους αγώνες της ομάδας μας.

T.A.A.Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Ανακοίνωση του Εθνικού για τις κάρτες διαρκείας
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject