Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-09-2015

Ταμπουρατζής: «Μας εμπνέει ο Πιάτσα»

Rate this item
(0 votes)

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και καθημερινές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ρομπέρτο Πιάτσα.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε πρωινή προπόνηση ενώ για το απόγευμα το τεχνικό επιτελείο έχει χορηγήσει ρεπό στους βολεϊμπολίστες του Θρύλου οι οποίο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα.

Ένα από τα αρκετά νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, ο Κώστας Ταμπουρατζής με δηλώσεις του στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr) κάνει την αποτίμηση των τριών πρώτων εβδομάδων της προετοιμασίας.

Αναλυτικά ο διεθνής λίμπερο είπε: «Αυτή την στιγμή έχουν ολοκληρωθεί οι τρεις πρώτες εβδομάδες προετοιμασίας. Έχουμε δουλέψει αρκετά στην φυσική κατάσταση και τα βάρη για να είμαστε προετοιμασμένοι ενόψει της συνέχειας. Ο κ. Πιάτσα έχει πολύ συγκεκριμένο πλάνο και έχει την γνώση και τον τρόπο να το εμπνέει στους αθλητές. Αισθάνομαι ότι όλα τα μέλη της ομάδας έχουμε κοινούς στόχους και χωρίς φανφαρισμούς δουλεύουμε για να τους πετύχουμε. Ήδη περιμένουμε τα πρώτα φιλικά παιχνίδια από την επομένη εβδομάδα για να μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Για το νέο πρωτάθλημα να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές και όλοι οι τίτλοι στο λιμάνι».

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ταμπουρατζής: «Μας εμπνέει ο Πιάτσα»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject