Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-11-2022

Ο.Φ.Η.: Ευχαριτήριο στον κόσμο, διαμαρτυρία στην ΕΣΠΕΚ

Rate this item
(0 votes)
Με ανακοίνωση του το ΤΑΑ ΟΦΗ ευχαρίστησε τους φιλάθλους του ΟΦΗ, για την ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού κέντρου, στη νίκη επί του Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-0, που ήταν η πρώτη, της φετινής σεζόν, στην Volley League.


"Συνεχίζουμε μαζί, σαν μια γροθιά και θα πανηγυρίσουμε και άλλες μεγάλες νίκες!" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση:

Σε ένα ακόμη παιχνίδι, ήσασταν φανταστικοί!

Η φωνή και το τραγούδι σας, μας έδωσε φτερά για την πρώτη νίκη στη σεζόν, που τόσο πολύ είχαμε ανάγκη!

Συνεχίζουμε μαζί, σαν μια γροθιά και θα πανηγυρίσουμε και άλλες μεγάλες νίκες!

Το Σάββατο (12/11, 5μμ) με τον ΠΑΟΚ το παλατάκι μας, πρέπει να είναι και πάλι ζεστό!

Σας περιμένουμε, σε ένα παιχνίδι-πρόκληση για την ομάδα μας!

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΚ

Τη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του ΟΦΗ, έχει προκαλέσει η απόρριψη του αιτήματος της τοπικής Ένωσης βόλει, ώστε να αναβληθεί ο τελικός του Κυπέλλου Κρήτης Γυναικών ΟΦΗ-Πήγασος, που είχε οριστεί στο κλειστό του Λίντο, την ίδια ώρα με το παιχνίδι της ανδρικής ομάδας, με τον Αριστοτέλη Σκύδρας για την Volley League.

Ο ΟΦΗ θεωρεί ότι είναι αδιανόητο, την ίδια ώρα που παίζει ο μοναδικός εκπρόσωπος της Κρήτης, στην μεγάλη κατηγορία, τα μικρά παιδιά απο όλα τα τμήματα του ΟΦΗ, σε άνδρες και γυναίκες, να μην έχουν την ευκαιρία να παίρνουν παραστάσεις και εμπειρίες απο τα παιχνίδια της ανδρικής ομάδας, στην μεγάλη κατηγορία.

Mάλιστα για το θέμα αυτό, έκανε αιχμηρή αναφορά στις δηλώσεις του, ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας, μετά τη νίκη επί του Αριστοτέλη Σκύδρας, επισημαίνοντας ότι "δεν ξέρω, πρόσωπα και δε ξέρω γιατί απορρίφθηκε το αίτημα μας για αναβολή. Εγκληματούν αυτοί που δεν επιδιώκουν να έρθουν τα παιδιά στα παιχνίδια μας στην Volley League. Τα παιδιά πρέπει να έχουν ινδάλματα. Τα παιδιά μπορούν να μάθουν απο εικόνα, να έχουν παραστάσεις και να αγαπήσουν το βόλει. Αυτό που έκαναν είναι πολύ άδικο".

Μετά απο αυτό, το ΤΑΑ ΟΦΗ με επιστολή του στην ΕΣΠΕΚ, ζήτησε να μην οριστεί ξανά κανένα παιχνίδι της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ ή των αναπτυξιακών τμημάτων σε αγόρια και κορίτσια, την ώρα που αγωνίζεται στο Ηράκλειο, η ανδρική ομάδα βόλει του ΟΦΗ, για την Volley League.

H επιστολή του ΤΑΑ ΟΦΗ προς την ΕΣΠΕΚ αναφέρει:

Αξιότιμοι κύριοι,Με την παρούσα επιστολή σας ζητάμε από εδώ και στο εξής να μην ορίζονται αγώνες γυναικών και αλλά και υποδομών της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, την ίδια ώρα που αγωνίζεται εντός έδρας, η ανδρική ομάδα βόλει του ΟΦΗ, στα παιχνίδια της Volley League.H ευκαιρία αυτή που δίνεται στα παιδιά μας, αλλά και το κοινό του βόλει της Κρήτης, να παρακολουθούν τα παιχνίδια της μεγάλης κατηγορίας και το υψηλότερο επίπεδο, κερδίζοντας παραστάσεις και εμπειρίες, όπως πολύ εύστοχα ανέφερε και ο προπονητής μας Κώστας Δεληκώστας, δεν μπορεί και δεν πρέπει να πάει χαμένη και καλό θα είναι σαν ΕΣΠΕΚ να βοηθήσετε προς αυτήν την κατεύθυνση.

*Το ΤΑΑ ΟΦΗ συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα βόλει του ΟΦΗ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κρήτης, στον τελικό με τον Πήγασο (3-1 σετ). Με το καλό τα κορίτσια μας να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα Κρήτης, όπως έκαναν και πέρσι!

 

Από το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Ο.Φ.Η.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject