Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-11-2022

Ο.Φ.Η. - Τσαδήμας: Τιμή για μένα και την ομάδα μου

Rate this item
(0 votes)
"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπήκα στην καλύτερη 7αδα της αγωνιστικής, αλλά ακόμη περισσότερο που βοήθησαν την ομάδα να φτάσε στην πρώτη της νίκη".


Με τα λόγια αυτά σχολίασε στο ofivolleyball.gr  o λίμπερο του ΟΦΗ Θοδωρής Τσαδήμας, την είσοδο του, στην καλύτερη 7αδα της 3ης αγωνιστικής, με το 78% υποδοχή, που είχε στην πρώτη νίκη του ΟΦΗ, επί του Αριστοτέλη Σκύδρας (3-0)."Είναι τιμή για μένα και για την ομάδα αυτή η διάκριση και εύχομαι να έρθουν και άλλες στο μέλλον" σχολίασε ο λίμπερο του ΟΦΗ.

Οπως ανέφερε "η αλήθεια είναι ότι πήραμε δύναμη για τη συνέχεια μετά τη νίκη επί της Σκύδρας και αυτο φαίνεται και στις προπονήσεις, όλη την εβδομάδα. Τώρα έχουμε τον ΠΑΟΚ, που είναι δυνατή ομάδα και κυνηγάει όλους τους στόχους. Θα παίξουμε ελεύθερα. Εύχομαι να δείξουμε και πάλι ένα καλό πρόσωπο. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να είναι σίγουροι ότι θα παλέψουμε για το καλύτερο".

"Πάμε ΟΦΗ, πάμε βόλει, πάμε ΒΑΚ!"

"Πάμε ΟΦΗ, πάμε βόλει, πάμε ΒΑΚ!" αναφέρει σε ανακοίνωση της, η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, για την αναμέτρηση του Σαββάτου (12/11, 5μμ) με τον ΠΑΟΚ, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού κέντρου.

Στον ΟΦΗ, ποντάρουν πολύ στη βοήθεια του κόσμου, για ένα μεγάλο αποτέλεσμα!

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΟΦΗ:

Το Σάββατο 12/11, στις 5μμ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, όπου η ομάδα βόλει του ΟΦΗ μας, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, για την 4η αγωνιστική της Volley League.

Ενα παιχνίδι-πρόκληση για τη  ομάδα μας, απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο!

Πάμε ΟΦΗ, πάμε βόλει. Γεμίζουμε το κλειστό και βοηθάμε την ομάδα μας, για να πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα!

 

Από το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Ο.Φ.Η.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject