Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-08-2023

A.O.Π.Κηφισιάς: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Kυριάκου Σπυριούνη

Rate this item
(0 votes)
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κυριάκο Σπυριούνη για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

O 26χρονος ακραίος επιστρέφει στους «κυανόλευκους» μετά από δύο χρόνια και συγκεκριμένα την περίοδο 2020-21. Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Σπυριούνης αγωνίστηκε στην ομάδα των βορείων προαστίων για τρεις περιόδους (2018-19 έως και το 2020-21).

Με αφορμή την επιστροφή του στην Κηφισιά και το Ζηρίνειο ο Κυριάκος Σπυριούνης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που τη νέα χρονιά θα αγωνιστώ και πάλι με τη φανέλα της Κηφισιάς. Ήταν κάτι το οποίο επιθυμούσα τόσο εγώ όσο και η ομάδα και ανυπομονώ να βρεθώ ξανά στο Ζηρίνειο για την έναρξη της προετοιμασίας».

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Σπυριούνης τόνισε: «Με ικανοποιεί το γεγονός ότι η διοίκηση της ομάδας με γνωρίζει και με εμπιστεύεται. Επίσης είναι σημαντικό ότι προπονητής είναι ο Κώστας Χριστοφιδέλης, ο οποίος έχει δίπλα του ένα εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο. Θέλω να αγωνιστώ ξανά στο υψηλότερο επίπεδο και να πετύχουμε με τους συμπαίκτες μου τους στόχους μας.
Ασφαλώς και η ευρωπαϊκή συμμετοχή είναι σημαντική, καθώς θα βρούμε απέναντι μας έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Γαλατάσαραϊ. Από αυτούς τους αγώνες μόνο όφελος μπορούμε να έχουμε».

Προηγούμενες ομάδες:
2022-23 Κέρκης Σάμου
2021-22 Μίλωνας
2018-21 ΑΟΠ Κηφισιάς
2017-18 Εθνικός Πειραιώς
2016-17 Ηρακλής Χαλκίδας
2012-16 Μίλωνας

 

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject