Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-08-2023

Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Ανακοίνωσε την παραμονή του Γιάννη Κοσμά

Rate this item
(0 votes)
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Κοσμά για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.


Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη και η τέταρτη συνολικά χρονιά που θα φοράει την «κυανόλευκη» φανέλα της ανδρικής ομάδας. Σημειώνεται ότι ο ταλαντούχος λίμπερο την περίοδο 2020-21 κατέκτησε με την Κηφισιά το πρωτάθλημα Κ21 της ΕΣΠΑΑΑ.

Ο Γιάννης Κοσμάς στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα των βορείων προαστίων τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για μια ακόμη χρονιά θα αγωνίζομαι στην Κηφισιά . Αποτελεί τιμή για εμένα να παίζω για μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία στο χώρο του βόλεϊ και ανυπομονώ να βρεθούμε στο Ζηρίνειο και να ξεκινήσουμε την προετοιμασία.

Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον προπονητή μας Κώστα Χριστοφιδέλη και το επιτελείο του. Την περσινή χρονιά με βοήθησαν πολύ ώστε να βελτιώσω το παιχνίδι μου σε διάφορους τομείς».

Ο 21χρονος λίμπερο μιλώντας για τη νέα περίοδο και τους στόχους που υπάρχουν επισήμανε: «Το πρωτάθλημα κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικό. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία όπως η περσινή και από εκεί και πέρα να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί σε κάθε διοργάνωση. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της».
 

 

Aπό το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject