Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-08-2023

Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Ανακοίνωσε την παραμονή του Αντώνη Σπηλιώτη

Rate this item
(0 votes)
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Αντώνη Σπηλιώτη για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.


Πλέον, ο 22χρονος κεντρικός (21/11/2001) γίνεται ο παλαιότερος αθλητής των «κυανόλευκων» καθώς θα φορέσει τη φανέλα της ανδρικής ομάδας για 5η συνεχόμενη χρονιά. Σημειώνεται ότι την περίοδο 2020-21 ο ταλαντούχος κεντρικός κατέκτησε με την Κηφισιά το πρωτάθλημα Κ21 της ΕΣΠΑΑΑ.

Ο Αντώνης Σπηλιώτης στις πρώτες του δηλώσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα των βορείων προαστίων τόνισε: « Είμαι περήφανος που για ακόμα μια χρονιά θα αγωνιστώ με τη φανέλα της Κηφισιάς. Ασφαλώς με κάνει χαρούμενο που θα αγωνιστώ υπό τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Χριστοφιδέλη και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Αισθάνομαι ότι μπορώ να εξελιχθώ ως αθλητής και θα δουλέψω σκληρά από την πρώτη μέρα».

Αναφερόμενος στους στόχους για τη νέα περίοδο δήλωσε: « Ο πήχης είναι αρκετά ανεβασμένος στο πρωτάθλημα και αυτό με κάνει να πεισμώνω ακόμα πιο πολύ. Ασφαλώς ανυπομονώ και για την ευρωπαϊκή συμμετοχή μας και θεωρώ ότι θα μας ωφελήσει ως ομάδα δίνοντας μας μεγάλες εμπειρίες. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

Aπό το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject