Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-11-2023

Τσάλεντζ Καπ: Ιστορικός αγώνας της Κηφισιάς στο Ζηρίνειο με τη Γαλατασαράι του Μιχαήλοβιτς (Α αγώνας 32, 22/11, 19:00)

Rate this item
(0 votes)
Το παρθενικό ταξίδι του Α.Ο.Π. Κηφισιάς στα Κύπελλα Ευρώπης και στο Τσάλεντζ Καπ έχει αφετηρία στο Ζηρίνειο την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 στις 19:00 με αντίπαλο την τουρκική Γαλατασαράι του Σέρβου Νικολά Μιχαΐλοβιτς. Διαιτητές θα είναι ο Πολωνός Σιμόν Πιντράλ και ο Ολλανδός Βούτερ ντε Βάαρ.

 

Στόχος είναι η καλή εμφάνιση και η πρώτη ευρωπαϊκή νίκη απέναντι σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στην τουρκική λίγκα και θέλει να φτάσει ψηλά στην εφετινή διοργάνωση του Τσάλεντζ Καπ.

 

Ο προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που ήρθε η πρώτη ιστορική συμμετοχή μας στο Τσάλεντζ Καπ. Είμαστε αισιόδοξοι και προετοιμαζόμαστε για έναν αγώνα υψηλών απαιτήσεων. Ξέρουμε τη δυναμικότητα της Γαλατάσαραϊ η οποία είναι ένας ιστορικός σύλλογος. Διαθέτει παίκτες μεγάλης ποιότητας οι οποίοι έχουμε παραστάσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Ο αγώνας στο Ζηρίνειο είναι μίας πρώτης τάξης ευκαιρία για τους φιλάθλους μας αλλά και τους φίλους το βόλεϊ να απολαύσουν ένα δυνατό παιχνίδι. Θέλουμε τους φιλάθλους δίπλα μας ώστε να μας δώσουν μεγαλύτερη ώθηση κατά τη διάρκεια του αγώνα».

 

Ο πασαδόρος του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Κώστας Στιβαχτής δήλωσε: «Είναι πολύ όμορφο που παίζουμε στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό για τον οργανισμό της Κηφισιάς και σίγουρα είναι η δικαίωση των κόπων και των προσπαθειών πολλών ετών. Παίζουμε απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα που διαθέτει παίκτες υψηλού επιπέδου. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι πάντα μια όμορφη εμπειρία για όλους τους αθλητές. Είναι μια ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητές τους. Γνωρίζουμε ότι είμαστε το αουτσάιντερ του ζευγαριού, όμως εμείς θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας».

 

O Tούρκος προπονητής της Γαλατασαράι Σακίρ Ουμούτ είπε μετά την προπόνηση στο Ζηρίνειο: «Παρά τη βαθμολογική της θέση στη Volley League γνωρίζουμε ότι η Κηφισιά τα τελευταία δύο παιχνίδια έπαιξε καλά. Μάλιστα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κρίθηκε στις λεπτομέρειες.  Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα είναι για εμάς δύσκολο καθώς η Κηφισιά στο Ζηρίνειο είναι ισχυρή. Θέλουμε τη νίκη ώστε να αποκτήσουμε το πλεονέκτημα για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

 

Ο Σέρβος της Γαλατασαράι Νικολά Μιχαΐλοβιτς όπως πάντα ευδιάθετος και χαμογελαστός δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι το δεύτερο σπίτι μου και σκέφτομαι το μέλλον μου εδώ. Όσον αφορά στο παιχνίδι με την Κηφισιά πιστεύω ότι έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη και την πρόκριση. Στους συμπαίκτες μου έχω πει ότι όσες φορές έχω αγωνιστεί στο Ζηρίνειο οι νίκες ήρθαν με κόπο και δυσκολία. Η Κηφισιά παίζει καλά, είμαστε φαβορί, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουμε».

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject